Cinema

Anunt de ultima ora in grila PRO TV! Maruta a primit o lovitura dura

Publicat: 23 mart. 2015
6
Paginademedia.ro anunta ca pe intervalul orar in care acum se difuzeaza „La Maruta” va fi introdusa o emisiunea noua de tip „scripted reality”.
Noua emisiune se numeste „Lectii de viata” si va fi difuzata temporar, pe un interval din emisiunea lui Maruta, de la ora 18:00. Tot aceasi sursa noteaza ca emisiunea lui Catalin Maruta va incepe de la ora 16:00, urmand sa faca o pauza la 17:00 pentru stiri si sa continue dupa stiri pana la ora 18:00. 
Emisiunea noua este o fictiune si pune accent pe intamplarile cotidiene din familii, fie ca este vorba despre aventuri rusinoase, rasturnari dramatice de situatie, procese de divort sau descoperiri terifiante despre rude. Povesti care au loc, de obicei, in spatele usilor inchise ale caselor, secrete de familie care nu sunt niciodata discutate in public, scrie wowbiz.ro.
Din 30 martie, emisiunea „La Maruta” se va concentra, ca in fiecare an inainte de Paste, pe povestile unor oameni speciali, pe care viata i-a supus la grele incercari, dar care au reusit sa triumfe cu mult curaj si credinta.
Adauga un comentariu