International

Anunt despre Michael Schumacher: „Am reusit sa ii pun capat…”

Publicat: 19 oct. 2018

Fostul manager al lui Michael Schumacher, Wili Weber (76 de ani) a dezvaluit ca nu mai crede ca fostul mare campion de Formula 1 isi mai poate reveni, dupa accidentul suferit la schi, in 2013. De atunci, vestile despre campion nu au fost deloc imbucuratoare, familia preferand sa pastreze o discretie totala.

Wili Weber, care i-a stat alaturi lui Schumacher, este convins ca nimic nu se mai poate face pentru acesta. De asemenea, acesta a incercat sa se impace cu ideea dureroasa.

„Dupa o lunga perioada de tristete, am reusit sa ii pun capat. Am inchis acest capitol. Daca nu as fi facut asta, probabil ca as fi innebunit. Am avut cea mai buna si plina de succes perioada impreuna. Am stat alaturi 20 de ani, la bine si la greu. Dar am ajuns in punctul in care nu ne mai controlam singuri soarta”, a spus Weber.

Si Jean Todt, fostul sef al celor de la Ferrari, a dezvaluit ca il viziteaza de doua ori pe luna pe Michael Schumacher, care este imobilizat dupa ce in urma cu 5 ani a suferit un accident la schi, in Alpii francezi.

Fiul lui Michael Schumacher, campion la Formula 3

„Il iubesc pe Michael. Ii vizitez familia. Mi-as dori ca situatia sa fie alta. Cand lumea ma intreaba care e cea mai frumoasa amintire pe care o am, le spun de Suzuka 2000. Michael a devenit campion mondial. I-am zis: din punct de vedere profesional, lucrurile se vor schimba intre noi. Nu s-a intamplat asa pentru ca aveam atat de multa pasiune pentru succes, incat atunci cand s-a intamplat am vrut sa luam urmatorul trofeu”, a spus Todt in The Times.

Intre timp, fiul lui Schumacher, Mich Schumacher, este leit tatalui sau si ii continua pasiunea pentru curse. Tanarul este campion in Formula 3 si are mari sanse sa calce pe urmele tatalui sau. Formula 3 este o serie dedicata tinerilor piloti, in drumul lor catre Marele Circ.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit