National

ANUNT IMPORTANT facut de Klaus Iohannis. TOTI romanii vor fi AFECTATI

Publicat: 04 iul. 2016
1

Presedintele Klaus Iohannis a participat la Palatul Cotroceni, alaturi de premierul Dacian Ciolos, guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, si liderii partidelor parlamentare, la a doua runda de consultari pe tema situatiei create in urma referendumului din Regatul Unit al Marii Britanii.

La finalul acestor discutii, presedintele a facut o declaratie de presa, in care a subliniat faptul ca aceste consultari au fost ”constructive” si ca toti cei prezenti si-au asumat un nou proiect de tara.

Citeste si Guvern de avarie si proiect de tara. O mare trasnaie!

”Toti au fost de acord sa participe la elaborarea acestui nou proiect de tara. Un proiect care vine la zece ani dupa ce Romania a devenit membra a UE. Acesta lucrare, acest proiect va fi elaborat intr-un grup de lucru care va functiona pe langa Presedintia Romaniei. Poate functiona chiar si intr-un an electoral. Vreau sa subliniez caracterul foarte constructiv al discutiei si faptul ca toti liderii politici si-au asumat acest proiect. Din pacate, in Romania am avut destule proiecte de tara, strategii, care nu au fost implementate si nici nu au dainuit, pentru ca a lipsit consensul politic. Vom elabora impreuna acest proiect de tara, vom stabili care este locul Romaniei, rolul si nivelul de ambitie in UE” a declarat Klaus Iohannis.

Adauga un comentariu