Local

Anunț incredibil făcut de Daniel Pancu: Politehnica Iaşi a avut mai mulţi jucători care au intrat pe teren cu COVID-19!

Publicat: 22 ian. 2021
Daniel Pancu la conferința de presă
Antrenorul Politehnicii Iași Daniel Pancu

Antrenorul Politehnicii Iași, Daniel Pancu, a făcut un anunț incredibil vineri, 22 ianaurie, în cadrul unei coferințe de presă. Daniel Pancu a declarat că mai mulţi jucători ai săi au evoluat în ultimul meci din campionat fiind infectaţi cu noul coronavirus.

Antrenorul a afirmat că a aflat acest lucru abia la testele efectuate a doua zi după meci şi consideră că înfrângerea din partida cu Botoşani, scor 0-1, a fost cauzată de această problemă.

„Noi venim după o dezamăgire foarte mare (n.r. – înfrângerea cu FC Botoşani). Am fost dominaţi clar de o echipă de acelaşi nivel valoric, nu puteam să dăm nici măcar o pasă lungă de 30-40 de metri, şi nu găseam cauzele. Apoi, din păcate, le-am găsit. A doua zi dimineaţă, după meci, am făcut testarea şi au căzut unul câte unul. Şi atunci am aflat că am jucat acel meci cu jucători pozitivi (n.r. – la coronavirus), iar asta explică tot ce s-a întâmplat în repriza a doua cu Botoşani. Şi nu am pierdut doar jucători, am pierdut şi aproape întreg staff-ul tehnic. Astfel, toată supărarea mea pe jucători pentru înfrângerea cu FC Botoşani s-a transformat în dragoste”, a declarat Daniel Pancu.

Calcan, De Iriondo, A. Stan şi Acosta, infectați cu COVID-19

Tehnicianul formației ieșene nu i-a nominalizat pe cei care au fost depistaţi pozitivi la testul COVID-19, dar gsp.ro anunţă că este vorba opt persoane: patru jucători, Calcan, De Iriondo, A. Stan şi Acosta, trei membri ai staff-ului tehnic, antrenorul principal Mugur Cornăţeanu, antrenorul de portari Benone Dohot şi preparatorul fizic Dani Reyes şi magazinerul Gheorghe Ungheanu.

Dezamăgit de jucători și a căutat scuze, în loc să aducă soluții

După înfrângerea de pe teren propriu cu Botoșani, antrenorul Politehnicii Iași, echipă care a rămas pe ultimul loc în Liga I, a dat vina pe elevii săi pentru rezultatul negativ, fără a-și asuma faptul că echipa nu mai joacă precum la începutul campionatului.

„Sunt trist, dezamăgit de ce s-a întâmplat în a doua repriză… Pentru a câștiga un meci, oricare ar fi el, ai nevoie să îți câștigi duelurile, să fii bărbat! Jucătorii de la Botoșani au fost mai bărbați decât jucătorii de la Politehnica Iași. Chiar dacă golul cade în minutul 90, nu știu dacă am fi meritat chiar și un punct, chiar și dacă sunt și cauze obiective. Brănescu – pentru prima oară în poartă după foarte mult timp.

Popa joacă cu crampe în ultimele 10 minute, nu a ieșit cum trebuie la cel care centrează pentru golul lor. Calcan a fost răcit, plus absențele care au fost au dus la această evoluție din a doua repriză. Am fost dominați, nu meritam mai mult în această seară. Ce s-a întâmplat în a doua repriză, pentru mine, e rușinos. Echipa venea după 3 jocuri reușite, chiar dacă nu au fost decât 5 puncte”, a spus Pancu, după meciul cu Botoșani.

Achiziții defensive, lipsă a soluțiilor în ofensivă

În turul ediției de campionat, relațiile lui Daniel Pancu cu cel mai bun marcator al ieșenilor, Andrei Cristea, au fost destul de tensionate. Din afară, s-a văzut ca o luptă a orgoliilor nemăsurate, care nu a adus nimic bun pentru Poli Iași. În plus, cu 4 portari și cu o serie întreagă de jucători de profil defensiv aduși în Copou, Poli nu pare a avea soluții pentru ofensivă.

În contextul dat, transferurile efectuate par a fi în detrimentul fotbalului și al echipei.
Mai mult, în loc să fie aduși juniori din Iași, care să crească, să joace, nu să fie scoși în primele minute din meciuri, juniori care să lupte pentru oraș, nu doar pentru bani, sunt preferați fotbaliști din străinătate, care, de multe ori, nu aduc plus-valoare. De remarcat este faptul că, în următoarea etapă, Poli Iași se va deplasa pe terenul celor de la Gaz Metan, echipă care a învins în tur cu 4-1.

Comentarii
  • Daca nu ai rezultate, daca numai sifonati banii si pe acolo doar prietenii si smecherii trec DE UNDE REZULTATE!
    #sa ma cac pe voi, fotbalisti si suporterii milei!
    #exista si alte sporturi ce trebuiesc sustinute!,
    STOP HOTIEI
    STOP

Adauga un comentariu