Sport

Anunt SURPRIZA facut de Adrian Mutu

Publicat: 24 oct. 2013

Adrian Mutu a declarat ca este dispus sa-si calce pe orgoliu si sa-l sune pe Victor Piturca, in speranta ca va fi convocat la echipa nationala pentru cele doua meciuri cu Grecia din barajul de calificare la CM 2014. Mai mult, Mutu a spus ca accepta si postura de rezerva!

„Ma bucur ca nu avem un adversar mai diicil la baraj, dar asta nu inseamna ca suntem calificati. Avem o sansa mare, e un adversar nivelul nostru si trebuie sa profitam de acest lucru. Cel mai mare merit in aceasta calificare il au antrenorul si echipa.

As veni cu siguranta la nationala daca as fi convocat, nu se pune problema. Sper sa fiu convocat, nu m-am gandit niciodata sa renunt la echipa nationala. Intre noi lucrurile sunt clare, nu e o problema daca nu sunt titular.

Si daca esti pe banca trebuie sa fii pregatit sa dau 100%. Daca exista comunicare, nu e nicio problema. N-am mai vorbit cu Piturca, dar o sa-l sun, trebuie!

Oricum, suporterii trebuie sa sustina echipa nationala chiar daca sunt in lot sau nu. Cu Mutu sau fara Mutu, Romania trebuie sa mearga la Cupa Mondiala”, a spus Adrian Mutu la Digi Sport.

Mutu nu a mai fost convocat de Victor Piturca la echipa nationala la partidele cu Andorra si Estonia, ultimele din preliminarii.
sursa: realitatea.netloading...

Comentarii
  • Mutu este o valoare in fotbal . ‘Piti’! ,un bufon fara adresa [care castiga 1000euroi/zi ; degeaba],prost fotbalist ,care, isi dadea cu stg. in dr. !

Adauga un comentariu