National

Anuntul CNAS in legatura cu cardul de sanatate va afecta toti romanii. Ce se va intampla anul acesta?

Publicat: 18 apr. 2018

Anunt de ultima ora de la CNAS! Ii afecteaza pe toti romanii! Ce se va intampla de anul acesta cu cardurile noastre de sanatate?

CNAS a anuntat ca toti romanii vor primi alte carduri de sanatate in decursul acestui an, cele vechi fiind anulate chiar daca au fost deja revendicate.

Citeste si Acest remediu simplu, dar putin cunoscut, va ajuta sa luptati cu sciatica, artrita si durerile de spate si este mult mai eficient decat unele pastile

Cu toate ca unii romani nici macar nu si-au ridicat vechile carduri de sanatate, iar altii nu le-au validat – anul acesta vor primi altele. Casa Nationala de Asigurari de Sanatate a anuntat ca va tipari carduri noi, deoarece unele documente vor expira.

Citeste si O doctorita si-a publicat fluturasul cu salariul de 2400 euro pe Facebook cu mesajul: „De acum, dragi colegi, cand intindeti mana dupa plic, uitati-va in ochii celui din fata”

“Romanii detin peste 14 milioane de carduri de sanatate, dintre care aproape doua milioane nu au fost inca activate de titulari”- potrivit Casei Nationale de Asigurari de Sanatate. Primele carduri emise isi pierd anul acesta valabilitatea, fapt pentru care vor fi inlocuite cu altele noi. Asiguratii le vor primi tot prin intermediul Postei Romane, iar daca nu le vor sosi la timp vor putea utiliza vechile carduri.

Citeste si In caz de infarct, ai doar 10 secunde la dispozitie ca sa iti salvezi viata. Cum trebuie sa procedezi

Asiguratii le vor primi tot prin intermediul Postei Romane, iar daca nu le vor sosi la timp vor putea utiliza vechile carduri.loading...

Comentarii
  • YUPII !!! altă metodă hoțomană. A avut dreptate cineva aici pe forum când a zis că este posibil ca să existe un departament în cadrul guvernului, format numai din indivizi cu ,,mintea odihnită”, care au rolul de a inventa noi metode de a scoate bani de la cetățeni. Măi, ăștia sunt fantastici. Nici guvernarea Boc, nu a zăpăcit țara în halul ăsta cum o zăpăcesc ăștia. Au ,,dat peste cap” tot sistemul de salarizare, nimeni nu mai știe cât trebuie să ia, cât i s-a luat, cum i s-a calculat etc. E o nebuneală totală. ZĂPĂCEȘTE ȘI CUCEREȘTE. Anumea i-a înebunit pe toți, ca să poată ,,ciordi” ei în liniște. Ca și la abonamentele pentru pensionari. Au tipărit altele exact la fel, numai că au mai tipărit in plus tricolorul cu cifra 100 și cuvântul UNIRE. pENTRU ASTA S-AU CHELTUIT ALȚI BANI PUBLICI.

Adauga un comentariu