Magazin

Anuntul facut astazi de Facebook. Ce trebuie sa faca utilizatorii retelei sociale, ca sa nu fie afectati

Publicat: 13 iun. 2016
1

Moments, aplicatia dedicata fotografiilor lansata de curand, devine singura metoda prin care pot fi pastrate imaginile sincronizate automat cu Facebook pe serverele companiei.

Utilizatorii au fost deja instiintati ca incepand cu data de 7 iulie, cei care nu folosesc noul software vor ramane fara fotografiile si clipurile video salvate in cloud.

Aceasta nu este prima data cand Facebook obliga utilizatorii sa instaleze o aplicatie dupa ce functia a fost separata de reteaua de socializare principala. Inainte, aplicatia Facebook oferea posibilitatea de sincronizare a fotografiilor de pe telefon direct in libraria de pe profilul personal in dosare privat. Cei care au folosit functia in trecut, dar nu vor sa instaleze aplicatia Moments, au timp pana pe 7 iulie sa isi salveze continutul stocat in „Synced Albums” si „Synced Photos”, intrucat acestea vor fi sterse automat.

Facebook a decis sa anunte utilizatorii atat prin intermediul aplicatiei de mobil, cat si prin intermediul e-mail-ului, iar aceasta miscare a dus la confuzii. Multi au crezut ca toate fotografiile de pe profilul personal de Facebook ar putea disparea daca nu instaleaza Moments, insa acest lucru nu este adevarat. Cu siguranta insa, frica de a pierde fotografiile stocate pe Facebook ii va impinge pe multi dintre utilizatorii retelei de socializare sa incerce noua aplicatie.

Moments este disponibil gratuit pe AppStore si Google Play Store. Se pare ca o versiune pentru Windows 10 Mobile nu a fost inca lansata si nici nu au fost oferite detalii despre disponibilitatea acesteia in viitor. Intrucat majoritatea dezvoltatorilor se feresc de Windows Store, este posibil ca functia de sincronizare automata a fotografiilor sa nu fie implementata niciodata pe aceasta platforma.





Adauga un comentariu