Stiri si curiozitati

Anuntul facut azi de Codin Maticiuc, dupa scandalul cu Margherita de la Clejani: „Am inchis telefonul naucit. Lovit in cap!”

Publicat: 22 nov. 2018
3

Codin Maticiuc este foarte suparat pe unul dintre amicii lui! Asta pentru ca omul l-a sunat pe Codin si i-a transmis ca tot ce vorbisera cu cateva zile inainte a picat. Era vorba de o afacere, probabil. Maticiuc a ramas masca, dar nu s-a putut abtine sa nu-i dea ”baiatului” o replica acida pe pagina de socializare.  

”O simpla zi de ieri” este titlul pe care Codin l-a inserat in scurta povestire despre prietenul lui.

”Ieri m-a sunat un baiat pe care-l consideram prieten si mi-a dat o teapa. Efectiv, mi-a spus ca ce programasem sa facem luni nu mai facem. Ca nu mai are chef, efectiv. Si trebuie sa mentionez, data era stabilita de el. I-am spus ca ma va costa efectiv, ca pierd bani. Mi-a explicat frumos ca asa e in viata: lumea mai da tepe si eu trebuie sa fiu pregatit si sa ma adaptez din mers. Mi-a adaugat apoi ca si lui i-a dat lumea tepe. Am inchis telefonul naucit. Lovit in cap. Nu de prietenia pe care am supraestimat-o ci de lipsa ratiunii pe care ma laud ca stiu s-o identific.

Ma loveam de pereti in casa si ma certam totodata cu ei si cu mine. Am primit atunci un mesaj de la o fata de la Fundeni. . Dus rece.

Nu am probleme reale. Nici multi dintre voi nu aveti. Sa ne amintim mereu. S-o vad pe fata asta bine si pe toti prietenii mei de la Fundeni si sa vina toate tepele la mine. Ma auzi, Doamne? Multumesc anticipat”, a scris Codin Maticiuc pe pagina sa de socializare.

Ce reactii a primit Codin Maticiuc

”Impart tepele cu tine macar copiii aia sa se faca bine…si toti ceilalti de acolo….restu e praf de stele”, ”Codin, muuuuuuuuulti dintre prieteni sunt de fapt cunostinte. Dar da, ne e usor sa le spunem prieteni”, ”Ai un suflet minunat, desi ai fost un rasfatat al soartei stii sa intelegi durerea, problemele, boala, sa te sacrifici pentru oamenii care au nevoie de tine. Este mare lucru, Dumnezeu a dat bani unui om, dar i-a dat si inima ca sa se distreze, dar si sa daruiasca. Si stii ce cred? Ca e meritul parintilor tai, care te-au invatat sa daruiesti si sa iubesti oamenii. Toata stima pentru ei, au stiut sa ofere si celor care au nevoie. Felicitari, sa nu va schimbati niciodata”, ”Ce om minunat esti. Daca pentru fiecare teapa luata se face un om bine merita „deranjul”, i-au scris adevaratii prieteni. 

Adauga un comentariu