Stiri si curiozitati

Anuntul facut de fratele lui Radu Mazare: „Un singur lucru vreau sa spun”

Publicat: 20 mai 2019
3

Fostul parlamentar Alexandru Mazare i-a criticat pe cei care se bucura ca fratele sau este adus in tara pentru a fi inchis, spunand ca ar vrea ca acestia sa aiba parte de aceeasi dreptate pe care a avut-o si fostul primar al Constantei

„Nu am vorbit cu el (Radu Mazare -n.r.). Un singur lucru vreau sa spun. Am vazut ca foarte multi se bucura de situatia in care se afla Radu. Mie atitudinea asta a lor, lipsa oricarei culturi politice, a oricarei analize critice a situatiei de fapt, niciun fel de aplecare asupra drepturilor si libertatilor omului imi aduce aminte de comportamentul garzilor rosii a lui Mao din perioada marii revolutii culturale. Eu am o singura mare rugaminte la Dumnezeu, ca toti acesti oameni sa aiba parte in viata lor de dreptatea pe care Radu Mazare a avut-o in acest proces in urma caruia avem o condamnare. Cata dreptate a avut el aici, cand a fost judecat, atata dreptate, in momentele cand o sa aiba nevoie, sa aiba si acesti oameni din partea lui Dumnezeu”, a declarat Alexandru Mazare, la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), conform Mediafax. 

Radu Mazare este in custodia Politiei Romane. Reprezentantii IGPR  au precizat ca intoarcerea fostului primar al Constantei pe teritoriul Romaniei va avea loc luni. 

Surse judiciare sustine ca Radu Mazare va sosi pe Aeroportul „Henri Coanda” Bucuresti, luni seara, la ora 20:10, cu un avion care va avea escadala la Paris. 

Dupa ce va fi adus in tara, Mazare trebuie incarcerat si plasat in carantina timp de 21 de zile. 
 

Adauga un comentariu