Magazin

Anuntul facut de un apropiat al familiei Reghecampf. ADIO!

Publicat: 15 feb. 2015

Laurentiu Reghecampf a dat chix la arabi. Fostul antrenor al Stelei a pierdut finala Ligii Campionilor Asiei si finala Cupa Printului, iar in campionat este la mare distanta de liderul clasamentului. Este gata sa spuna „ADIO, ARABIA!

Laurentiu Reghecampf este ca si demis de la Al Hilal. Presedintele lui Al Hilal si sustinatorul lui Reghecampf si-a dat demisia, iar jurnalistii din Golf anunta ca si soarta antrenorului a fost decisa. Presa araba scrie ca antrenorul va fi dat afara curand de la echipa.

Citeste si Cadou in valoare de un MILION de dolari pentru Ana Maria Prodan

Anamaria Prodan a negat zvonurile lansate de arabi, spunand ca acesta nu a primit nicio astfel de veste din partea sefilor. Cu toate acestea, un apropiat al familiei Reghecampf face anuntul surpriza.

„Reghe si Anamaria mi-au spus ca sunt cu bagajele la usa, dar ca nu i-a gonit nimeni. Din ce am inteles, situatia e calma, dar stiti cum e in Arabia. Acolo trebuie sa ai mereu bagajele aproape de usa, pentru ca nu stii cand vei fi debarcat. Acolo nu e ca in Anglia sau Spania.„, a spus impresarul Florin Manea.

Citeste si Anamaria Prodan, GESTUL care i-a scos din minti pe SEICIloading...

Adauga un comentariu