Mozaic muzical

Anuntul ingrijorator al colegilor lui Mihai Constantinescu, dupa ce acesta a ajuns la spital in stare grava

Publicat: 17 mart. 2019

Mihai Constantinescu trece prin clipe grele din cauza problemelor de sanatate. Desi prezenta lui era foarte asteptata la cateva concerte, artistul a fost nevoit sa le anuleze pe toate.

De doua saptamani, solistul este internat la Spitalul Municipal din Bucuresti, dupa ce a acuzat probleme respiratorii si avea tensiunea mare.

Conform Libertatea, starea lui Mihai Constantinescu nu este una tocmai buna, desi el fusese avertizat sa nu depuna niciun efort.

Mihai Constantinescu, in stare grava la spital! Ce se intampla cu artistul

Joi, 14 martie, artistul, in varsta de 72 de ani, trebuia sa participe la un eveniment caritabil desfasurat la Sala Radio. Din pacate, colegii sai au anuntat ca Mihai Constantinescu a ajuns la spital in stare grava.

In octombrie 2018, solistul a mai fost internat de urgenta la o clinica privata din Bucuresti dupa ce i s-a facut rau in timp ce se afla in oras.

Atunci, Mihai Constantinescu a avut nevoie de interventia medicilor si a fost internat de urgenta dupa ce i s-a facut rau in timp ce se afla intr-un restaurant. Artistului i-a crescut tensiunea si nu a mai putut respira, potrivit spynews.ro,

Mihai Constantinescu sufera de stenoza aortica stransa, cardiopatie valvulara, hipertensiune pulmonara medie si insuficiente respiratorii din cauza carora, in ultimii zece ani, a suportat doua interventii chirurgicale pe cord.loading...

Adauga un comentariu