Cancan

Anunțul lui Dani Oțil care a șocat lumea: „Cred că am divorțat”

Publicat: 10 mai 2021
dani otil si gabriela prisacariu
În această dimineață, Dani Otil a făcut un anunț pe o rețea de socializare care a șocat pe toată lumea

În această dimineață, Dani Oțil a făcut un anunț pe o rețea de socializare care a șocat pe toată lumea. Prezentatorul TV este interogat de iubită, iar întrebările ei îl pun într-o situație ”inconfortabilă”.

Văzând gluma celor doua vedete, fanii s-au amuzat copios. Videoclipul a strâns într-un timp foarte scurt un număr impresionant de comentarii.

Anunțul lui Dani Otil care a șocat lumea

Dani Oțil a reușit să își surprindă fanii din mediul virtual, luni dimineață, după ce a postat un video amuzant. Matinalul este practic interogat de iubita sa Gabriela Prisăcariu, iar întrebările ei îl pun într-o situație „inconfortabilă”.

Curioasă de programul viitorului ei soț, Gabriela îl întrebă pe Dani când vă mai fi nevoit să plece din București, în următoarea perioadă.

Prezentatorul TV îi răspunde logodnicei sale, spunându-i zilele când nu va putea fi lângă ea, dar la un moment dat este întrerupt: „În ce lună sunt?”, întreabă Gabriela.

Bulversat, Dani se schimbă la față, iar logodnica lui continuă pe un ton ironic: „Da, în ce lună sunt gravidă?”. Vedeta s-a făcut că nu știe, a luat pisica familiei și a părăsit camera.

Când au văzut glumeele dintre cei doi fanii s-auu amuzat copios. Videoclipul a strâns într-un timp foarte scurt un număr impresionant de comentarii: „Așa suntem noi toți!”, i-a scris un fan lui Dani pentru a îl încuraja.

Dani Otil și Gabriela Prisăcariu sunt gata să se căsătorească

Pentru că Gabriela urmează să devina mamă în luna august, cele doue vedete s-au gândit să treacă la un alt nivel și să faca astfel pasul către căsătorie chiar înainte să devină părinți. Așa că pregătirile sunt în toi! Prezentatorul TV a fost nevoit să aducă toate actele necesare pentru căsătorie, însă a avut parte de o nedumerire.

Dani Oțil n-a înțeles însă rostul anumitor formalități. Și anume de ce trebuie să facă și analize. „M-am mai lungit de un cm. Vreau să mă însor și îmi trebuie toate documentele din urmă: certificat de naștere și altele.

Nu am înțeles de ce îți trebuie analize. Uite câți bolnavi căsătoriți sunt printre noi!”, a mărturisit Dani Oțil în această dimineață.

La începutul anului trecut, pe când se aflau în vacanță, departe de țară, Dani Oțil a făcut marele pas. ”Matinalul” i-a dat iubitei sale, fostă participantă la “Supermodels by Cătălin Botezatu”, cu care a avut și încă are o relație foarte discretă, departe de lumina reflectoarelor, inelul mult-așteptat.

Dani Oțil a dezvăluit că a apelat la serviciile unor dame de companie

Chiar dacă acum Dani Otil este într-o relație frumoasă alături de Gabriela și urmează să devină tătic, totuși în tinerețe acesta a avut câteva escapade amoroase. El a povestit că a apelat la serviciile unor dame de companie.

Invitat în podcat-ul lui Mhai Bobonete, matinalul de la Antena 1 a povestit că în tinerețe, când numai ce se mutase în București, a trecut printr-un episod mai puțin plăcut. Acesta trecea printr-o despărțire dureroasă așa că a decis să apeleze la serviciile unor dame de companie. Dani Oțîl a relatat întreaga experiență și a stârnit amuzamentul internauților.

„Tu știi că eu am avut cont pe «dame de companie» când eram tânăr, când m-am mutat la București. Acolo dădeai review-uri și spuneai povestiri. Am avut cea mai bine votată povestire, aia cu Roxănuța. Eram la mare și mă mințeam că sunt într-o depresie și așa am văzut eu în filmele americane… Mare, soare, niște bani în buzunar… și am hotărât să îmi dau un refresh și am intrat chiar pe site-ul ăsta. Și am găsit-o pe Roxănuța, avea niște review-uri banale.”, a spus Dani Oțil.

Adauga un comentariu