National

Anuntul lui Liviu Dragnea catre Iohannis! Ce vor pati condamnatii penal

Publicat: 03 ian. 2017
1
Liviu Dragnea a facut primul anunt despre noul Guvern care il vizeaza si pe presedintele Klaus Iohannis. Seful PSD a transmis cand va trimite lista oficiala cu oamenii lui Sorin Grindeanu la Cotroceni, dar si ce vor pati cei cu probleme penale.
„Voi trimite lista in jur de ora 16.00 lista la Cotroceni. Orice greseala pe care o vor face. Primul care va reactiona va fi primul ministru. O sa sprijin Guvernul in totalitate dar daca va fi o problema, va fi si raspunderea mea.
Cei condamnati penal ar trebui sa nu mai existe, ca sa nu mai fie dubii. Chiar daca sunt fumator, legea trebuie sa ramana asa cum e. Nu am abordat acest subiect in programul de guvernare. Chiar daca va suparati voi, fumatorii, asa trebuie sa ramana.  E foarte multa dorinta si responsabilitate. Zambesc foarte putin. Cu totii sunt foarte preocupati. Sunt convins ca nu vor avea o abordare superficiala. La MAI se poate conduce si cu suflet si cu demnitate. Eu am mare incredere atat in fermitatea ei dar si in capacitatea ei de a aduce sanatate in acest minister. A fost un minister cu foarte mari probleme in ultimii ani.”, a spus Dragnea.

Citeste si: Sorin Rosca Stanescu: Amurgul acoperitilor politici

Dar cine sunt oamenii care au participat la creerea programului de guvernare. Dragnea promisese ca vor prinde portofolii doar cei care au lucrat la program. Intre timp, s-au produs si exceptii. „Avem doua exceptii care n-au lucrat la programul de Guvernare, restul au lucrat.”, a mai spus seful PSD.
Adauga un comentariu