Stiri si curiozitati

 Anuntul miraculos facut de Gabriela Firea, luni dimineata: „S-a nascut cel de-al 150-lea bebelus…”

Publicat: 16 sept. 2019

Gabriela Firea a pornit saptamana cu un anunt important pentru cuplurile care incearca sa isi cladeasca o familie.

Gabriela Firea a pornit saptamana cu un anunt important pentru cuplurile care incearca sa isi cladeasca o familie si sa faca un copil, dar care nu reusesc pe cale naturala. In Bucuresti, aceste cupluri pot beneficia de sustinere prin Programul “O sansa pentru cuplurile infertile”, dupa cum declara si edilul Capitalei.

"Incepem saptamana cu o veste buna! S-a nascut cel de-al 150-lea bebelus prin Programul “O sansa pentru cuplurile infertile”, initiat de mine, votat de CGMB si derulat prin ASSMB. Cuplurile primesc 3000 de euro prin acest program, pentru a achita analizele si procedura FIV.

2000 de bucuresteni care asteptau de multa vreme un copil s-au inscris in 2018 si 2019 in programul Primariei Capitalei FIV 1 si FIV 2. In plus, inca 1.000 de cupluri se pot inscrie in acest program anul viitor.
In mai putin de trei luni, toate cele 1.000 de locuri disponibile anul acesta in cadrul Proiectului „O Sansa pentru Cuplurile infertile – FIV 2”, au fost ocupate.

Cuplurile care nu au reusit sa-si depuna dosarul la ASSMB au o noua posibilitate de inscriere incepand cu 1 ianuarie 2020.

Atunci, alte 1.000 de cupluri vor intra in proiect si vor primi sprijin financiar in valoare de 13.800 lei/cuplu.

Regulamentul poate fi consultat pe site-ul ASSMB, la sectiunea Proiect FIV2, http://fiv2.assmb.ro/" in cadrul careia sunt mentionate toate conditiile necesare cuplurilor solicitante.

In anul 2018, am initiat acest proiect dedicat celor care isi doresc copii, dar se confrunta cu probleme medicale si financiare.

Proiectul “O sansa pentru cuplurile infertile – FIV 1-” a avut, spre bucuria mea, un impact extraordinar!

Succesul programului aplicat in Capitala a atras atentia si altor orase din tara, care doresc sa aplice si ele proiecte similare cu cel din Bucuresti. Ne mandrim ca suntem un model de bune practici pentru intreaga tara si cu acest proiect!", a scris Gabriela Firea pe Facebook.
 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit