Stiri si curiozitati

Anuntul trist facut de Anca Serea! „Nu ma vedeam aici. Iti dai seama ca nu ai cum sa-ti imaginezi ..”

Publicat: 19 nov. 2018
3

Intr-un moment de sinceritate, Anca Serea a vorbit despre copilaria ei si despre activitatile care o faceau fericita. Vedeta recunoaste ca nu s-a gandit niciodata ca va avea o viata asa frumoasa.

Anca Serea marturiseste ca nu a fost niciodata buna la sporturi. „Am facut balet, dans, activitati de-astea, mai de fetite”

„Cand eram copil, eram foarte cuminte, ca si acum. Am avut norocul ca am crescut intr-un orasel mic, de provincie. Lucrurile se intamplau altfel. Am fost foarte implicata in tot ceea ce inseamna scoala.

Ma jucam, faceam tot felul de papusi textile. Gateam pentru papusi, o faceam pe doamna invatatoare pentru papusi. Eram invatatoarea celorlalti copii. Nu imi iese mie chestia asta cu duritatea, dar cine stie, mai incolo.

Ma jucam cu ceilalti copii. Bateam mingea pe maidan, dar nu jucam fotbal pentru ca nu am fost niciodata buna la sporturi. Cand eram mica, am facut balet, dans, activitati de-astea, mai de fetite.

Nu ma vedeam aici. Iti dai seama ca nu ai cum sa-ti imaginezi, decat daca esti foarte cutezator cu mintea si sa-ti planifici totul, pas cu pas. Este si educatie, si voia Celui de Sus, noroc, mai multe aspecte. Poate sunt oameni care merita de 100 de mii de ori sa fie intr-un loc si nu sunt”, a povestit Anca Serea, pentru Antena Stars potrivit Libertatea.

Adauga un comentariu