Hardware

AOC lanseaza monitor de 16 inci pe USB

Publicat: 22 sept. 2011
5

AOC a anuntat un nou model de monitor, care se conecteaza si se alimenteaza de la un computer direct prin mufa USB. Acesta poarta neinspiratul nume AOC e1649fwu si este destinat celor care vor sa isi poata stabili un birou complet echipat oriunde calatoresc.

Portabilitatea acestui display de 16 inci este confirmata si de piciorul mobil de pe spate, care poate fi pliat pentru a fi depozitat intr-o geanta. De asemenea, greutatea de putin peste un kilogram asigura viitorii clienti ca acest monitor nu le va rupe spatele, iar grosimea sa de numai 1.4 inci confirma ca acesta poate intra in anumite genti pentru laptop-uri fara probleme. Specificatiile sunt modeste, acesta fiind un simplu display TFT cu aspect ratio 16:9, care poate afisa informatii la rezolutia 1366X768.

AOC spun ca noul “e1649fwu” consuma si foarte putina energie, fiind destinat utilizarii impreuna cu un laptop. Desi personal nu as avea ce sa fac cu un asemenea monitor, sunt sigur ca acei oameni care calatoresc intotdeauna cu un laptop si isi doresc un ecran mai mare pe care sa lucreze isi pregatesc deja cei 140$.
Adauga un comentariu