Eveniment-Social

Apa potabila, intrerupta in mai multe localitati

Publicat: 21 oct. 2012
1

Din cauza unor lucrari efectuate de catre operatorul serviciilor de apa si canalizare la mai multe conducte din judet, apa potabila a fost intrerupta pentru mai multi clienti ai ApaVital. Este vorba despre lucrarile de extindere si înlocuire a retelei de distributie din comuna Ciurea, acolo unde operatorul zonal efectueaza legatura dintre o conducta de 110 mm diametru la o conducta de 200 mm diametru, motiv pentru care furnizarea apei potabile este întrerupta catre clientii din localitatile Zanea si Lunca Cetatuii in cursul zilei de astazi. Lucrarile se desfasoara în carosabil, cu restrictie partiala de circulatie, investitiile fiind efectuate din fondurile proprii ale ApaVital.
Pe de alta parte, S.C Hidroconstructia S.A efectueaza in paralel o executie a bransamentelor pe reteaua de alimentare cu apa potabila din cadrul unui proiect ce vizeaza extinderea si modernizarea sistemelor de alimentare cu apa si canalizare in comuna Holboca. Din aceste motive, pe strada principala a comunei, furnizarea apei potabile este intrerupta, iar reluarea serviciului ar putea reveni in cursul zilei de 23 octombrie.
„În vederea evitarii efectelor negative cauzate de lipsa apei, rugam consumatorii afectati sa-si creeze rezerve de apa pentru perioada de întrerupere. Pentru informatii suplimentare sau alte sesizari, clientii pot suna la telefon 0232.969”, spune Razvan Manolache, sef birou Relatii Publice in cadrul ApaVital.

Adauga un comentariu