Economic Local

Apa potabila, intrerupta in mai multe zone din Iasi din cauza lucrarilor

Publicat: 14 mai 2019
1

Mai multe localitati din judetul Iasi raman fara apa curenta din cauza unor lucrari ce se fac in retea. Astfel, de joi, 16 mai 2019, ora 07:00, pâna vineri, 17 mai 2019, ora estimata 19:00, furnizarea apei potabile va fi întrerupta catre utilizatorii din localitatile Prisacani, Moreni si Macaresti.

Citeste si: Apavital cumpara echipamente pentru tratarea apei potabile

De asemenea, pana pe data de 17 mai 2019 (inclusiv), în localitatea Iazu Nou din comuna Sipote vor fi efectuate operatiuni de spalare a tronsoanelor de conducte aferente retelelor de distributie a apei potabile. Din acest motiv, în perioada mentionata, în intervalele orare estimate 08:00 – 20:00, se recomanda utilizatorilor din localitatea Iazu Nou sa nu utilizeze apa furnizata pentru consum casnic la functionarea masinilor de spalat sau a centralelor termice de încalzire.

Citeste si: Apavital vrea sa repare strazile pe care le-a spart in municipiul Iasi

Totodata, in scopul igienizarii rezervorului de apa Fântânele, de 300 mc capacitate, pâna joi, 16 mai 2019, ora estimata 21:00, furnizarea apei potabile va fi întrerupta catre utilizatorii din localitatea Fântânele, comuna Fântânele. Mai mult, in vederea remedierii unei avarii aparute la o conducta, ApaVital se afla în situatia de a nu furniza apa potabila pâna marti, 14 mai 2019, în jurul orei 13:00, catre utilizatorii din localitatile Probota si Trifesti.

Citeste si: Operatorul de apa ApaVital Iasi a implinit 10 ani de activitate

"In vederea evitarii eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iasi recomanda utilizatorilor afectati sa-si creeze rezerve de apa potabila pentru intervalul de timp alocat operatiunilor de spalare a conductelor. Pentru informatii suplimentare sau alte sesizari, utilizatorii pot suna la numarul de telefon 0232.969", au declarat reprezentantii ApaVital Iasi.

 
Adauga un comentariu