Magazin

Apa sfintita – atac bacteriologic fara precedent

Publicat: 23 aug. 2017
1

Mijloc de purificare spirituala si, în acelasi timp, o licoare care vindeca trupul de cele mai multe dintre boli, conform credintei populare, apa sfintita a constituit obiectul a numeroase studii efectuate de-a lungul ultimilor ani.

Iata ca ultima cercetare efectuata de Institutul de Igiena si Imunologie Aplicata din cadrul Universitatii din Viena distruge practic acest mit popular.

În cadrul acestui studiu, cercetatorii au analizat mai multe mostre de apa sfintita, ridicate de la mai multe lacasuri de cult de pe întreg teritoriul Austriei. Descoperirea a fost una uimitoare pentru toata lumea, pentru ca, doar un mililitru de astfel de apa, poate contine pana la 62 de milioane de bacterii.

Continuarea articolului AICI | sanatate.bzi.ro

Comentarii
  • Lacașurile de cult din Austria sunt îndepărtate demult de la adevărata credință, prin urmare nu mai au Sfinte Taine. Deci nu au cum să facă apă sfințită.
    Papistașii (catolicii) nu au Sfinte Taine, fapt demonstrat și din istorie când Mihai Viteazu a vrut să vadă care e credința bună : a grecilor sau a latinilor și i-a pus să facă apă sfințită apoi să sigileze butoaiele. După ceva timp le-au deschis și apa sfințită de papistași era împuțită.

  • Romania cu poponarii si pedofilii din conducerea Bor-atilor (ortodocsi) are apa mult mai sfanta – nu se imputeste pentru ca prea marii poponari pun mana pe la cuc la baietei innainte de a sfinti apa.

  • Biserica Ortodoxa nu este totalitatea episcopilor ortodocsi, ci este formata din cei ce duc dreapta credinta mai departe (poate fi si un cioban, cum spunea cineva). Nu ma bag sa judec pacatele personale ale fiecaruia, toti vom raspune pentru ce facem.
    Mai dureros este ca au inceput sa semene erezii (abateri grave de la dreapta credinta) – de exemplu documentele semnate in Creta la marea sedinta de anul trecut. Probabil pentru asta ingaduie Dumnezeu sa li se descopere si pacatele astea rusinoase in fata lumii…

Adauga un comentariu