Stiri medicale

Apa termala, pariul sigur pentru o piele sanatoasa

Publicat: 23 dec. 2010

Lipsita de clor, dar bogata in minerale precum sulf, seleniu, siliciu, fier, magneziu, cupru si zinc, apa termala are capacitatea de a improspata, hidrata intens si calma epiderma. Dermatologii sustin ca mineralele din apa termala reduc roseata si inflamatiile pielii, ba chiar s-a constatat ca unele dintre ele sunt eficiente si in tratarea eczemelor. De asemenea, ajuta la stimularea si regenerarea celulelor si sinteza colagenului.

Medicii o mai recomanda pacientilor supusi la anumite proceduri, cum ar fi peelingul chimic. Spray-urile cu apa termala se fixeaza bine pe fata, protejand-o. Sunt recomandate tuturor tipurilor de piele inclusiv cea sensibila, hipersensibila si alergica, indiferent de varsta.

Mod de utilizare
Pentru improspatarea si hidratarea pielii, se recomanda ca apa termala sa fie folosita dimineata, dupa ce ti-ai curatat tenul. Apoi, pulverizeaza un strat fin de apa termala de la o distanta de 30 cm si asteapta 1-2 minute, astfel incat sa se transforme într-o pelicula protectoare pe epiderma. Tamponeaza-ti fata cu un disc de bumbac pentru a îndeparta excesul de minerale, tenul fiind pregatit astfel pentru crema de zi. Apa termala poate fi folosita si dupa ce tenul a fost machiat, deoarece este un excelent fixativ pentru produsele de make-up.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit