Cabinete medicale

Aparatura medicala – Accesorii electrochirurgie

Publicat: 11 sept. 2012

1. Aruba Trading, Bucuresti
Localitate: Bucuresti, Judetul: Bucuresti
Adresa: str. Dristorului nr.4
Telefon:  0744541189
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/arubatrading

  oxigenoterapie.com.ro

Aruba Trading furnizeaza aparatura medicala utilizata in domeniul medical atat in homecare cat si de spitale sau clinici medicale. Pentru oxigenoterapie furnizam atat concentratoare de oxigen cat si sisteme de oxigen portabil compuse din butelie oxigen-regulator-umidificator-masca eventual intr-o geanta de transport. Gama de servicii e completata de proiectare si executie retele fluide medicale iar portofoliul de produse cuprinde aparate de anestezie, ventilatoare medicale, aspiratoare medicale, nebulizatoare, lampi bactericide uv, pulsoximetre, negatoscoape, diferite regulatoare atat pentru butelii individuale cat si pentru sisteme centralizate, umidificatoare, colectoare secretii, masti si canule nazale, aparate pentru tratarea sindromului de apnee in somn,etc.

2. BizMED, Oradea
Localitate: Oradea, Judetul: Bihor
Adresa: Comenzi online sau telefonic
Telefon:  0752189300 / 0743089148
Mobil:  0359440465
Fax:  0359818791
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/bizmed

  www.bizmed.ro

 

Firma BizMED incearca sa vina in ajutorul medicului prin a oferi o gama variata de produse la preturi competitive. Ne adresam in special laboratoarelor de analize medicale, dar si cabinetelor de ginecologie, cardiologie, interne si medicina de familie.

Noutăţi: – BizMED se va implica si in proiectul de strangere de semnaturi pentru crearea unui fond separat pentru dotarea spitalelor din Romania, prin donarea a 5% din suma alocata fondului CAS.

– Importator consumabile pentru laborator Kima, Italia
– Importator perne cu namol cu proprietati terapeutice, Balneo Germania
– Importator aparatura pentru infrumusetare si fizioterapie, Kimed Italia

Pentru comenzi de peste 500 RON, transportul este gratuit.

3. CD Tehnomedica, Timisoara
Localitate: Timisoara, Judetul: Timis
Adresa: Str. Mures, nr.2, sc.B, ap.4
Telefon:  0741129944
Fax:  0356452939
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/cdt

CD TEHNOMEDICA a inceput activitatea in anul 2003 cu un departament specializat in service echipamente medicale (hardwear si softwear) prin contracte individuale atat cu unitati de stat cat si cu cabinete si policlinici particulare din vestul tarii.
Dupa doi ani de activitate ,domeniul de activitate al firmei s-a extins si cu un departament specializat in consultanta si achizitii pe baza de comanda a aparaturii si consumabilelor medicale. Prin profesionalism si promptitudine in acest vast domeniu,precum si prin practicarea unor tarife negociate convenabile, am reusit sa definitivam in Timisoara si in zonele limitrofe,implementarea a doua mari proiecte de dotare cu echipamente medicale,finantate din fonduri europene nerambursabile.

4. Clic Med Trade, Constanta
Localitate: Constanta, Judetul: Constanta
Adresa: Dragoslavele 1B
Telefon:  0374921864
Mobil:  075CLICMED/0724393319
Fax:  0341818898
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/clicmed

  www.clicmed.ro

Clicmed.ro comercializeaza on line, printre cele mai competitive produse folosite in spitalele si clinicile private din intreaga lume, aparatura medicala, consumabile medicale, dezinfectanti, sterilizanti, detergenti si alte produse folosite in industria farmaceutica, alimentara, cosmetica, horeca, etc.

Dezinfectanti pentru maini, tegumente, instrumentar, suprafete, suprafete critice, sterilizare chimica.

Consumabile : seringi, catetere, manusi, comprese, ace spinale, truse de perfuzie, etc.

5. Info Med Expert, Iasi
Localitate: Iasi, Judetul: Iasi
Adresa: sos. Iasi-Tg.Frumos Km.7
Telefon:  0332 803417
Mobil:  Mobil Vanzari: 0747 066882 Mobil Service: 0740 077
Fax:  0332 803418
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/info-med-expert

  www.medmarket.ro

Firma noastra a fost infintata in mai 2003 din dorinta de a aduce pe piata romanesca ultimele noutati de tehnologie si metodologie in domeniul aparaturii medicale, a aparaturii de laborator si cercetarea precum, si corelare si implementarea acestora in tendinta de informatizare si telemedicina.

Scopul nostru este sa fim cat mai aproape de client printr-o comunicare cat mai amiabila si mai accesibila, pentru a-i intelege nevoile si cerintele si a-i oferi cele mai bune solutii de achizitionare, implementare si mentenanta. Pentru aceasta colaboram cu firme din tara si strainatate si suntem in permanenta cautare de noi colaboratori, incercand sa aducem impreuna solutii moderne si inovatoare pentru o mai buna dotare si dezvoltare a sectorului medical.

6. IQ ERGOMED GROUP, Bucuresti
Localitate: Bucuresti, Judetul: Bucuresti
Adresa: Str.Agricultori nr.33, sector 2
Telefon:  0218919107
Mobil:  0762248844
Fax:  0212521228
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/iq-ergomed-gr

  www.iqergomed.com

Compania îşi desfăşoară activitatea în domeniul comerţului cu produse medicale şi aparate de respiraţie destinate îngrijirii la domiciliu, precum şi în cel al proiectării şi echipării cabinetelor medicale, clinicilor particulare şi spitalelor de stat.
Obiectivul Societăţii IQ ERGOMED GROUP este satisfacerea deplină a nevoilor profesioniştilor din domeniul sănătăţii, precum şi ale pacienţilor acestora, la orice nivel şi sub toate aspectele. Mai precis, societatea:
• Propune soluţii clientului după un studiu complet, în funcţie de nevoile fiecărei specialităţi în care-şi desfăşoară deja sau îşi va desfăşura activitatea medicală, fie cabinet, fie clinică.
• Pune în practică studiul cu ajutorul partenerilor specializaţi în construcţii, renovări, extinderi, conform tuturor reglementărilor legale.
• Selectează produsul cel mai potrivit în timp real, din showroom-ul de produse aflat la sediul societăţii, într-un mediu deosebit de primitor.
• Furnizează întregul echipament necesar deservirii cabinetelor medicale, clinicilor sau, în funcţie de nevoile pacienţilor, asigură produsele de respiraţie necesare terapiei la domiciliu, la preţuri accesibile.
• Oferă asistenţă post-vânzare.
• Menţine stocul necesar de produse medicale astfel încât să satisfacă prompt orice solicitare.
Societatea noastră dispune de un personal angajat permanent, dar şi de colaboratori externi cu o vastă experienţă incluzând: Ingineri arhitecţi, Ingineri constructori, Ingineri în biomedicină, Ingineri Service, Specialişti IT. Detine un magazin de tehnica medicala unde puteti gasi produse destinate pacientilor.

7. LIAMED SRL, Brasov
Localitate: Brasov, Judetul: BRASOV
Adresa: Bd. Griviteti nr. A8
Telefon:  0268327490
Mobil:  0744306554
Fax:  0268327490
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/www-liamed-ro

  www.liamed.ro

SC LIAMED SRL este o societate cu capital integral romanesc, avand ca obiect de activitate importul, comercializarea si service-ul de dispozitive medicale pentru uz uman si veterinar.

Portofoliu produse:
Ecografe, Electroencefalografe (EEG), Electrocardiografe (ECG), Monitorizare funcţii vitale (ATI), Unit-uri ORL, Aparate anestezie,Defibrilatoare, Holtere, Aspiratoare, Timpanometre, Audiometre, Chirurgie mini-invazivă, Fizioterapie, Osteodensitometre, Termografe, Colposcoape, Electrocautere, Consumabile si accesorii.

Se asigura: garantie 12-24 de luni, service în garantie şi postgarantie asigurat de o echipă de specialisti atestată de firmele producătoare, transport gratuit la sediul clientului, instalarea si instruirea personalului medical.

8. Lidra Medical, Slatina
Localitate: Slatina, Judetul: Olt
Adresa: Scornicesti -Olt, B-dul Muncii, nr.8
Telefon:  0726328121
Mobil:  0726328121
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/lidra-medical

Import aparatura medicala
Mobilier medical
Accesorii medicale
Consumabile medicale
Dotari cabinete
Dotari ambulante

9. Medirom Instruments, Iasi
Localitate: IASI, Judetul: IASI
Adresa: B-dul Poitiers nr.10
Telefon:  0232239990
Mobil:  0744517478
Fax:  0232239990
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/medirom-instruments

  www.electrochirurgie.ro

Medirom Instruments este o firma nou infiintata pe piata si vine in ajutorul celor care aplica electrochirurgia. Ne propunem ca acest domeniu sa fie abordat intr-un mod profesionist si sa va punem la dispozitie absolut tot cea ce este necesar atit din punct de vedere material cit si informational. La ora actuala, avem cele mai bune oferte de pe piata, calitatea produselor fiind optima. Furnizam toate tipurile de accesorii utilizate in electrochirurgie, fabricate sub brandul Medirom Instruments.

10. Siderplast Romania, Brasov
Localitate: Brasov, Judetul: BRASOV
Adresa: 
Telefon:  0722338827
Fax:  0722338827
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/siderplast

  www.amenajarispitale.ro

 

SIDERPLAST ROMANIA, societate infiintata in 2001, prezinta in Romania cea mai vasta gama de solutii arhitecturale si de dotari specifice (mobilier medical), necesare proiectarii, executiei si dotarii unui spital, precum si intreaga gama de servicii conexe: evaluare, proiectare, aplicare/instalare etc. Toate produsele si sistemele noastre sunt integrate unui concept general, SIDERHEALTH WELLCARE , care satisface, in cele mai mici detalii, prevederile normelor de specialitate ale UE.
CONCEPT
Scopul conceptului nostru SIDERHEALTH WELLCARE este de oferi clientilor nostri un program care sa le permita o eficienta maxima a actului medical, in conditiile unui control eficient al procesului de planificare.
Cu SIDERHEALTH WELLCARE starea de bine, bunastarea pacientului devine sistem, din punct de vedere al asistentei medicale, al ergonomiei si estetic.
ASISTENTA MEDICALA: conceptul pe care se bazeaza produsele noastre, ofera clientilor nostri ceva foarte important: TIMPUL si LINISTEA necesare pentru a se ocupa de cel mai important aspect al actului medical: pacientul
ERGONOMIA: tehnologia noastra lucreaza pentru pacient, impreuna cu personalul medical si nu deranjaza actul medical.
ESTETICA: Un design placut, un ambient prietenos ajuta in procesul de recuperare. Cooperarea noastra cu companii de renume in domeniu se traduce in produse prietenoase, forme si culori placute, calde.

 loading...

Adauga un comentariu