Cabinete medicale

Aparatura neonatologie si consumabile hemodializa

Publicat: 14 oct. 2012

1. MEDIST Imaging and Point of Care, Bucuresti
Localitate: Bucuresti, Judetul: BUCURESTI
Adresa: Str. Ion Urdareanu, Nr. 34, sector 5
Telefon:  0733105232
Mobil:  0733105232
Fax:  0214107028
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/medist

  www.medist-ipoc.ro

Medist Imaging P.O.C. face parte din grupul firmelor MEDIST alaturi de Medist Life Science si de Medist S.A., cunoscuta pe piata furnizorilor de echipamente medicale din Romania inca din 1994.

Este o companie dedicata sustinerii sectorului imagistic si de Point of Care din Romania, atat uman cat si veterinar, prin furnizarea de echipamente specializate si de calitate de la cei mai importanti producatori din lume:

General Electric Healthcare – USA:
Voluson, Logiq – ecografe multidisciplinare stationare si portabile, 3D/4D, doppler color
Vivid – ecocardiografe
Lunar – osteodensitometre
monitoare fetale
cardiotocografe

Atmos MedizinTechnik – Germania :
O.R.L.
ginecologie
aspiratoare chirurgicale

Cardinal Health USA :
seringi automate
pompe de infuzie volumetrica
pompe de infuzie cu seringa

2. Meditech, Baia Mare
Localitate: Baia Mare, Judetul: Maramures
Adresa: Transilvaniei Nr. 2A/12
Telefon:  0262-274161
Fax:  0372-876471
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/meditech

  www.meditech.ro

Firma MEDITECH a fost înfiinţată în anul 2002 ca o necesitate în urma schimbărilor survenite în domeniul politicii sanitare din România, reuşind prin promptitudine şi profesionalism să câştige o clientelă constantă şi numeroasă.
Asociaţii firmei au în spate o activitate de service în domeniul aparaturii medicale de 30 de ani. Poziţia ocupată în sistemul sanitar a dus la o cunoaştere aprofundată a pieţei de aparatură medicală, a legislaţiei în domeniu şi a firmelor de aparatură medicală existente pe piaţa românească şi internaţională.
MEDITECH este partener exclusiv pe piaţa românească al mai multor firme producătoare de aparatură medicală din Europa, Asia, America de Nord.
Amplasarea în luna ianuarie 2008 a primului Defibrilator Automat Extern într-un loc public în România, în cadrul parteneriatului dintre Primăria Municipiului Piatra Neamţ şi Serviciul de Ambulanţă Neamţ, o considerăm un succes şi un început pentru conştientizarea populaţei în acordarea primului ajutor în caz de stop cardio-respirator.
Departamentul comercial este în continuă dezvoltare pentru a putea satisface toate exigenţele clienţilor nostri.
Alături de partea comercială, activitatea de service a fost şi este o activitate emblematică, ei acordându-i-se o atenţie deosebită. Profesionalismul este asigurat prin pregătirea permanentă a inginerilor şi tehnicienilor în cadrul cursurilor de perfecţionare organizate periodic atât în ţară cât şi peste hotare. Capacitatea de soluţionare a problemelor apărute este asigurată prin dotarea cu echipamente tehnice performante, specifice acestei activităţi.
Deoarece cuvântul de ordine în activitatea noastra a fost întotdeauna CALITATEA, am obtinut încă din anul 2006 certificarea în domeniul managementului calităţii.
Ne dorim sa venim mereu in întampinarea nevoilor D-voastră şi alături de noi să uitaţi de griji.

3. NOVAINTERMED, Pipera – Tunari
Localitate: Pipera – Tunari, Judetul: ILFOV
Adresa: Str Drumul Potcoavei nr 5A Pipera-Tunari, Judetul Ilfov
Telefon:  031 401 1090
Mobil:  0740309024
Fax:  031 401 1089
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/novaintermed

  www.novaintermed.ro

Novaintermed este, incepand cu anul 1994, unul dintre furnizorii importanti pe piata de laborator clinic, industrial si de cercetare.
Produse oferite sunt de cea mai buna calitate, iar suportul tehnic si de specialitate este de cel mai inalt nivel.
De-a lungul timpului scurs de la infiintarea in 1994 am crezut in puterea de adaptare si in inovatia ce poate optimiza consumul resurselor. Astfel suntem pionieri in domeniul diagnosticului de laborator.

Am introdus pe piata romaneasca sistemul de recoltare cu vid pentru ca am inteles cat de important este sa ai o proba de calitate fara sa pui in pericol personalul utilizator. Am pus pe piata primele sisteme de citometrie in flux din Romania ramanand si azi lider de piata, pentru a fi alaturi de bolnavi si autoritati in monitorizarea HIV. Am promovat si sustinut continuu utilizarea mediilor lichide pentru cultivare si antibiograma pentru TB in concordanta cu recomandarile OMS pentru a scuti timp pretios in prescrierea unui tratament adecvat.

In acelasi timp am inteles ca a oferi produse novatoare si de cea mai buna calitate nu este intotdeauna usor sau rentabil si poate ca ne-am abatut de la crezul nostru. Nu am pierdut insa niciodata din vedere ca cele mai importante pentru clientii nostri sunt serviciile oferite de noi si am investit continuu in instruirea echipei, in sisteme integrate de gestiune, in managementul sistemului de calitate ISO 9001:2000, in spatii de depozitare adecvate. Noutatea si complexitatea nu ne-au speriat niciodata. Am crezut si credem ca orice proiect daca este planificat si urmarit corect nu este greu sau de nerealizat.

Am obtinut astfel o experienta vasta in managementul proiectelor si am creat un departament specializat care, incepand din anul 2000 s-a afirmat ca partener de incredere pentru furnizorii si beneficiarii nostri. Am evoluat frumos si sanatos si am ajuns la concluzia ca este momentul potrivit pentru o noua imagine care sa reflecte cat mai corect nivelul profesional la care am ajuns.

Acest lucru nu inseamna ca ne vom opri aici, ci ca este o noua provocare pentru a fi azi mai buni ca ieri.

4. Siderplast Romania, Brasov
Localitate: Brasov, Judetul: BRASOV
Adresa: 
Telefon:  0722338827
Fax:  0722338827
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/siderplast

  www.amenajarispitale.ro

SIDERPLAST ROMANIA, societate infiintata in 2001, prezinta in Romania cea mai vasta gama de solutii arhitecturale si de dotari specifice (mobilier medical), necesare proiectarii, executiei si dotarii unui spital, precum si intreaga gama de servicii conexe: evaluare, proiectare, aplicare/instalare etc. Toate produsele si sistemele noastre sunt integrate unui concept general, SIDERHEALTH WELLCARE , care satisface, in cele mai mici detalii, prevederile normelor de specialitate ale UE.
CONCEPT
Scopul conceptului nostru SIDERHEALTH WELLCARE este de oferi clientilor nostri un program care sa le permita o eficienta maxima a actului medical, in conditiile unui control eficient al procesului de planificare.
Cu SIDERHEALTH WELLCARE starea de bine, bunastarea pacientului devine sistem, din punct de vedere al asistentei medicale, al ergonomiei si estetic.
ASISTENTA MEDICALA: conceptul pe care se bazeaza produsele noastre, ofera clientilor nostri ceva foarte important: TIMPUL si LINISTEA necesare pentru a se ocupa de cel mai important aspect al actului medical: pacientul
ERGONOMIA: tehnologia noastra lucreaza pentru pacient, impreuna cu personalul medical si nu deranjaza actul medical.
ESTETICA: Un design placut, un ambient prietenos ajuta in procesul de recuperare. Cooperarea noastra cu companii de renume in domeniu se traduce in produse prietenoase, forme si culori placute, calde.
DESPRE NOI :
SUNTEM IN PERMANENTA LA DISPOZITIA CLIENTILOR
Echipa nostra de tehnicieni, impreuna cu departamentele comercial si juridic, va ofera intreaga lor experienta si sunt, zilnic, la dispozitia clientilor nostri.
Schimbul permanent de informatii cu operatorii din sistemul sanitar, permit echipei nostre sa fie in permanenta « la zi » cu ultimele cerinte si solutii din domeniul medical. De la o simpla solicitare, cerere de oferta si pana la proiecte dintre cele mai complexe, totul este tratat cu maxima seriozitate, competenta si exigenta de catre specialistii nostri, pentru a oferi clientilor, solutiile optime.
MUNCA IN ECHIPA, ALATURI DE PARTENERII NOSTRI
Design si functionalitate sunt prerogativele departamenului de proiectare, care, asistat de cele mai performante sisteme de proiectare, ale noastre si ale furnizorilor nostri, cauta si dezvolta in permanenta solutii noi, pentru satisfacerea celor mai exigente cerinte ale unei piete in continua evolutie.
DESIGN AND FUNCTIONALITATE
Piata mobilierului si echipamentelor pentru spitale se modernizeaza si evolueaza foarte, foarte repede, Departamentul nostru de analiza si proiectare, impreuna cu departamentele R D ale furnizorilor nostri, analizeaza in permanenta aceasta evolutie si este in masura sa adapteze produsele noastre cerintelor in permanenta schimbare ale operatorilor medicali.
ARTA DE A „STI CUM SA FACI”
Furnizorii nostri acorda in permanenta o mare importanta resurselor lor umane si inovatiilor tehnologice. Inaltul standard de calitate al produselor este garantat de utilizarea unui personal de o inalta calificare si a unor tehnologii de varf.

5. WATT laboratory solutions, Bucuresti
Localitate: Bucuresti, Judetul: Bucuresti
Adresa: Blvd. Unirii nr. 2, bl.8A, sc.A, ap.32
Telefon:  0251417665
Mobil:  0744594794
Fax:  0251598508
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/watt

  www.watt.ro

http://www.watt.ro – WATT – Reprezentanta tehnica, import, distributie si service specializat pentru echipamente dedicate clinicilor private, laboratoarelor de analiza si spitalelor.

Oferta WATT laboratory solutions raspunde nevoilor specialistilor din laboratoarele clinice, de biologie moleculara, biologie celulara, biochimie, culturi celulare, clinici IVF, laboratoare de hematologie, imunologie, histologie si microbiologie, bancilor de celule stem si tesuturi.

6. HTP MEDICAL, Bucuresti
Telefon: 021.210.70.41
Adresa: Str. Italiana, Nr.25, Ap.3-4 Sector 2.

Firme Aparatura medicala » Aparatura si consumabile hemodializa
1. IQ ERGOMED GROUP, Bucuresti
Localitate: Bucuresti, Judetul: Bucuresti
Adresa: Str.Agricultori nr.33, sector 2
Telefon:  0218919107
Mobil:  0762248844
Fax:  0212521228
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/iq-ergomed-gr

  www.iqergomed.com

Compania îşi desfăşoară activitatea în domeniul comerţului cu produse medicale şi aparate de respiraţie destinate îngrijirii la domiciliu, precum şi în cel al proiectării şi echipării cabinetelor medicale, clinicilor particulare şi spitalelor de stat.
Obiectivul Societăţii IQ ERGOMED GROUP este satisfacerea deplină a nevoilor profesioniştilor din domeniul sănătăţii, precum şi ale pacienţilor acestora, la orice nivel şi sub toate aspectele. Mai precis, societatea:
Propune soluţii clientului după un studiu complet, în funcţie de nevoile fiecărei specialităţi în care-şi desfăşoară deja sau îşi va desfăşura activitatea medicală, fie cabinet, fie clinică.
Pune în practică studiul cu ajutorul partenerilor specializaţi în construcţii, renovări, extinderi, conform tuturor reglementărilor legale.
Selectează produsul cel mai potrivit în timp real, din showroom-ul de produse aflat la sediul societăţii, într-un mediu deosebit de primitor. Furnizează întregul echipament necesar deservirii cabinetelor medicale, clinicilor sau, în funcţie de nevoile pacienţilor, asigură produsele de respiraţie necesare terapiei la domiciliu, la preţuri accesibile.
Oferă asistenţă post-vânzare.
Menţine stocul necesar de produse medicale astfel încât să satisfacă prompt orice solicitare.
Societatea noastră dispune de un personal angajat permanent, dar şi de colaboratori externi cu o vastă experienţă incluzând: Ingineri arhitecţi, Ingineri constructori, Ingineri în biomedicină, Ingineri Service, Specialişti IT. Detine un magazin de tehnica medicala unde puteti gasi produse destinate pacientilor

2. MedHealth Depot, Timisoara
Telefon:
Adresa: Piata Consiliul Europei 1loading...

Adauga un comentariu