Actualitate

Aparitie miraculoasa la mormantul parintelui Arsenie Papacioc. Era invaluit din toate partile

Publicat: 07 mart. 2015
1

Lumina miraculoasa pe icoana cu chipul parintelui Arsenie Papacioc. Credinciosii care s-au rugat zilele trecute la mormantul parintelui au vazut o raza de lumina care ii invaluiau chipul. Imaginea a fost surprinsa de un pelerin care a filmat momentul. In imaginile surprinse la mormantul parintelui Arsenie Papacioc se vede cum tabloul cu chipul sau este scaldat intr-o lumina miraculoasa. Fasciculul parea ca vegheaza mormantul si tabloul marelui duhovnic, pentru ca din orice unghi il priveai, ramanea deasupra lor.

Oamenii spun ca nimic nu este intamplator atunci cand este vorba despre parintele Papacioc, pentru ca dragostea sa pentru oameni era nemasurata. Daca Dumnezeu nu l-ar fi chemat la El, parintele Arsenie Papacioc ar fi implinit anul acesta 101 ani.

Sursa: RTV.net

Comentarii
 • :)))))))) Daca credinciosilor nu le place scoala! E soarele care intra in obiectiv cand tragi contra soarelui :))))))))))) BOILOR!!!!!!!!

  • Obiectivul poate fi contestat…
   Dar martorii oculari nu-i poti contesta…
   Citeste mai bine articolul, nu te fa ca esti chior si nu vezi martorii oculari, scrie clar:
   „Credinciosii care s-au rugat zilele trecute la mormantul parintelui AU VAZUT”
   Poti sa contesti ce AU VAZUT atatia martori oculari??? Nu poti!!!
   Ce credeai ca rezolvi daca contesti obiectivul? Tocmai ti-am demonstrat ca esti prost!

 • Draga,yusuf,batranii au o vorba:a respecta pe aproapele,inseamna a te respecta pe tine….Daca nu ai fost niciodata la Parintele Arsenie,nu ai de unde sti ce OM minunat a fost si va ramane in inimile multora care l-au cunoscut.

  • Ca deobicei crestinopati raspund pe langa subiect! Nici nu ma intereseaza popa de care zici tu, eu m-am referit strict la alta facatura clasica de-a religiei si anume „minunile”! Ca o fi ala un nene ok, de treaba, bun psiholog, sa fie sanatos, ca voi tot ciolane de porc pupati!

 • Considerat unul dintre cei mai importanți duhovnici.A trecut prin închisorile din Brașov, Aiud și Jilava, fiind eliberat în 1964
  A urmat mutarea la Mănăstirea Slatina, unde a fost egumen. De aici a fost arestat și dus la Suceava, ținut în anchetă nouăzeci de zile, bătut și chinuit pentru acuzații fără nici un suport real. După ani de detenție la închisoarea de la Aiud, a fost eliberat și i s-a permis să slujească la o parohie din Ardeal. De aici, a ajuns, în 1976, la Mănăstirea Sfânta Maria – Techirghiol.

Adauga un comentariu