Mozaic muzical

Aparitie spectaculoasa a Ozanei Barabancea, la filmarile pentru cel mai nou sezon „Te cunosc de undeva!”

Publicat: 11 iun. 2019

Cel de-al 14-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Puscas si Cosmin Selesi, promite sa fie unul cu mari surprize, multa voie-buna si transformari fabuloase. Cei patru jurati, Ozana Barabancea, Andreea Balan, Cristi Iacob si Aurelian Temisan, au facut deja cunostinta cu cele 12 vedete-concurente si se declara incantati de ceea ce au vazut si auzit pana acum la filmarile si antrenamentele pentru primele editii. 

„Sezonul 14 o sa fie unul plin de surprize, pentru ca sunt patru cupluri versus patru vedete solo. Si atunci o sa fie un entertainment foarte interesant. Telespectatorii vor avea bucuria unor transformari absolut fabuloase, in stilul din ce in ce mai luxuriant al show-ului Te cunosc de undeva!”, spune Cristi Iacob, juratul care acorda punctele pentru actorie.

Ozana este cu adevarat o surpriza in noul sezon, dupa ce a slabit enorm. „O sa fie un sezon pontos, ca sa zic asa, plin de glume, cu concurenti extrem de cunoscuti, iubiti si buni cantareti. Doamne, ce o sa-mi auda urechile in acest sezon! O sa vedeti ce intrecere o sa fie intre ei! Si, ca noutate, avem parte si de actori foarte buni care vor sa cante”, spune jurata vocilor, Ozana Barabancea. 

”Sunt fericita ca am ajuns la cel de-al 14-lea sezon si ca, iata, datorita acestui lucru, Te cunosc de undeva! este unul dintre cele mai longevive show-uri de televiziune. Ma bucur de asemenea foarte mult ca in acest sezon vor intra in joc mai multe cupluri, si nu doar unul cum s-a intamplat pana acum, dar si ca vom avea in scena concurenti foarte buni si haiosi”, adauga Andreea Balan, jurata care noteaza coregrafia. 

”Fiind show-ul meu preferat si negandindu-ma nici o secunda acum sapte ani cand a inceput ca va dura atat, il astept cu mare nerabdare de fiecare data. Si astept fiecare zi de filmare ca pe o mini-vacanta. Dar una profesionala, in care sunt pe cat de relaxat ca jurat, pe atat de concentrat si de corect cu cei din ring. Sunt convins ca si sezonul 14 va fi unul extrem de bun, la finalul caruia vom auzi de prietenii care s-au legat aici, prietenii care o sa dureze”, spune Aurelian Temisan, juratul care acorda punctele pentru partea de show. 
 loading...

Adauga un comentariu