Magazin

Aparitie-surpriza la botezul fiului Mirelei Boureanu Vaida – FOTO

Publicat: 17 oct. 2016
1

La aproape doua luni de cand a nascut, actrita, cantareata si prezentatoarea Mirela Boureanu Vaida si-a crestinat baietelul. Duminica dupa-amiaza, vedeta a facut petrecerea de botez pentru fiul ei, unde si-a invitat familia si prietenii. Pe o vreme mohorata, Mirela Boureanu si sotul ei au facut botezul fiului lor, Vladimir Alexandru. Evenimentul plin de fast si de invitati unul si unul a avut loc la Palatul Stirbey Buftea, unde s-a petrecut pe cinste.

Aparitia-surpriza la eveniment a fost Paula Chirila, actuala prezentatoare a reality show-ului «Mireasa pentru fiul meu», emisiune pe care o prezenta in urma cu cateva luni, pana sa nasca, Mirela Boureanu Vaida. Paula a publicat fotografii de la petrecere impreuna cu ea si fetita ei si a scris urmatorul mesaj: «Cea mai vesela petrecere de botez! Felicitari, Mirela Boureanu Vaida, sa-ti creasca mare flacaul, Vladimir Alexandru!!!». Cu acest mesaj, actrita dovedeste ca a ramas in relatii bune cu fosta prezentatoare, desi fanii emisiunii nu o plac.

Comentarii
  • Iaca unde era vedeta!…o p.r.o.a.st.ă de a lui Boureanu din satul Războieni,comuna Ion Neculce,judetul Iasi….a s.u..p.t ******* și a l.i.n.s.2 vagoane de ***** pe la Bucale și a ajuns mare vedetă…inclusiv pe ale mele….!Huuuuuuaaaaa!

Adauga un comentariu