Magazin

Apartament in regim hotelier, solutia ideala de cazare in Iasi

Publicat: 23 feb. 2018

Daca esti in cautarea unui loc de cazare in Iasi care sa iti satisfaca pe deplin asteptarile, cu un raport calitate-pret excelent, alege un apartament in regim hotelier. Acest tip de cazare cunoaste o popularitate crescanda in ultimii ani, fiind o alternativa atractiva gratie conditiilor si avantajelor pe care le ofera. Turistii, dar si persoanele care calatoresc in interes de serviciu gasesc inchirierea unui apartament in regim hotelier in Iasi o solutie accesibila. 

Citeste si: Apartamente de lux la Iasi, in regim hotelier, care satisfac toate asteptarile

Astfel de apartamente ofera spre inchiriere si Iassium Residence. Situate in puncte de interes ale orasului, apart-hotelurile Iassium dispun de diferite tipuri de apartamente, cu capacitate de la o persoana pana la patru persoane, fiind disponibile atat pentru vizite scurte, cat si pentru sederi mai lungi. Poti opta fie pentru cazare in regim hotelier in Copou, aproape de Universitate si de principalele atractii turistice, dar si pentru cazare in regim hotelier in centrul Iasiului, in complexul Metropolitan Luxury Suites, si aproape de aeroport. 

Calatoriile in interes de afaceri necesita un plus de independenta, iar proximitatea fata de zona business a Iasiului conteaza in cea mai mare masura. Oaspetii corporate care doresc sa se bucure de o cazare in conditii de lux si, in acelasi timp, sa se cazeze aproape de centrul orasului pot alege apart-hotelul Metropolitan Luxury Suites. Acesta dispune de apartamente cu unul sau doua dormitoare si camere tip studio, mobilate si utilate modern. Facilitatile sunt la cele mai inalte standarde, iar printre ele se numara sala de conferinte, internet wi-fi, sala de fitness sau parcare gratuita. 

Turistii care vor sa fie mai aproape de centrul turistic al Iasiului si studentii pot sa beneficieze de aceleasi condiitii de confort si utilitati moderne in apart-hotelul Iassium situat in Copou. Optiunile sunt si aici variate: de la apartamente cu un dormitor pana la camere tip studio pentru una sau doua persoane. Apartamentele pot fi rezervate online, pe siteul www.iassium.ro sau la numerele de telefon +40 748 770 000 (Iassium Ressidence Copou) si +40752 338 888 (Metropolitan Luxury Suites). loading...

Adauga un comentariu