Economic Local

ApaVital a ales firma care va furniza produse si ustensile de curatenie

Publicat: 30 sept. 2019
1

Recent, ApaVital SA, societatea de apa-canal, a finalizat o licitatie pentru achizitionarea unor produse de curatenie. Procedura cu o prevedere bugetara de 199.719 lei, fara TVA, aproape 40.000 de euro, a fost impartita in doua loturi: solutii curatenie si ustensile, accesorii pentru curatenie.

Vezi si: Primaria Iasi se teme de licitatii. Prefera sa ofere contractele direct. Suma promisa este de 1,5 milioane lei

La procedura au depus oferte societatile Biomiga Pharm SRL, Target Point SRL, Amia Invest SRL si Adison Company SRL. Pana la urma, cele doua loturi au fost castigate de catre societatea Biomiga Pharm SRL, cu o oferta totala de 88.121 lei, fara TVA. 

"Livrarea se va face doar in baza comenzilor emise de ApaVital SA, in functie de necesarul de moment al societatii. Unitatea contractanta isi rezerva dreptul de a nu comanda in totalitate reperele din caietul de sarcini. Termenul de livrare este de maximum 48 de ore de la primirea comenzii. Nerespectarea termenului de livrare atrage rezilierea unilaterala a contractului si retinerea garantiei de buna executie", se arata in caietul de sarcini.

Necesarul companiei consta in hartie igienica (peste 12.000 role), lavete umede, galeti PVC, cozi de mop, perie wc, faras PVC, racleta geamuri.

 

 

Adauga un comentariu