Economic Local

Apavital investeste in utilaje. Contractul este de 50.000 de euro

Publicat: 13 mai 2019
1

In perioada urmatoare, pe data de 27 mai, Apavital SA, societatea de apa-canal, va organiza o licitatie pentru achizitionarea unui motostivuitor, cu tot cu accesorii. Procedura are o estimare bugetara de 230.799 lei, fara TVA, adica 50.000 euro. "In momentul de fata, in  dotarea depozitului central exista un electrostivuitor achizitionat in 2011, care prezinta un grad ridicat de uzura, acesta nemaifiind eficient in contextul largirii ariei de operare a societatii si totodata a volumului din ce in ce mai crescut al marfurilor aprovizionate", se arata in caietul de sarcini.

Utilajul trebuie sa aiba un motor de 50 CP, greutate operationala de 4 tone, garda la sol de 130 mm, capacitate maxima de ridicare de minimum 2,5 tone, inaltimea maxima de ridicare 4.000 mm.

Vezi si: Disperare in randul dezvoltatorilor imobiliari! Proiect gigant, respins in Comisia de Urbanism. Fiul unui cunoscut patron a intervenit personal

Totodata, in aceeasi zi, Apavital va organiza alta licitatie pentru achizitionarea unor produse de curatenie. Procedura cu o prevedere bugetara de 199.719 lei, fara TVA, aproape 40.000 euro, a fost impartita in doua loturi: solutii curatenie si ustensile, accesorii pentru curatenie.

"Livrarea se va face doar in baza comenzilor emise de Apavital SA, in functie de necesarul de moment al societatii. Unitatea contractanta isi rezerva dreptul de a nu comanda in totalitate reperele din caietul de sarcini. Termenul de livrare este de maximum 48 de ore de la primirea comenzii. Nerespectarea termenului de livrare atrage rezilierea unilaterala a contractului si retinerea garantiei de buna executie", se arata in caietul de sarcini.

Necesarul companiei consta in hartie igienica (peste 12.000 role), lavete umede, galeti PVC, cozi de mop, perie wc, faras PVC, racleta geamuri.
 

 
Adauga un comentariu