Economic Local

Apavital ofera un contract de 500.000 de euro pentru repararea echipamentelor de imprimare

Publicat: 14 mai 2019
1

In perioada urmatoare, pe data de 18 iunie, Apavital SA, societatea de apa-canal, organizeaza o licitatie pentru service total aferent echipamentelor de imprimare, copiere si fax. Valoarea estimata a procedurii este de 2,4 milioane lei, fara TVA, aproape 500.000 euro. Contractul ar urma sa se desfasoare pe o perioada de trei ani.

Citeste si: Disperare in randul dezvoltatorilor imobiliari! Proiect gigant, respins in Comisia de Urbanism. Fiul unui cunoscut patron a intervenit personal

"Prestarea de tip service total include: furnizarea tuturor consumabilelor (cu exceptia hartiei recomandate), furnizarea pieselor de schimb, serviciile de reparare si intretinere aferente echipamentelor, manopera si deplasarea personalului de service, transportul materialelor si pieselor de schimb si toate taxele aferente, service-ul total la echipamentele multifunctionale, copiatoare, imprimante si faxuri se va tarifa la pret pe pagina la volumul lunar de imprimare realizat si colectarea consumabileor folosite", se arata in caietul de sarcini. Conform estimarilor, anual, necesarul este de 1.302.000 imprimari monocrom pentru echipamentele de tip A4, 898.500 imprimari color pentru acelasi tip de echipamente, 2.541.000 imprimari monocrom pentru echipamente de tip A3 si 220.500 imprimari color pentru echipamente de tip A3.

 
Adauga un comentariu