Economic Local

ApaVital SA a finalizat licitația pentru achiziția modulelor radio! O firmă din Botoșani va primi 100.000 euro

Publicat: 11 iul. 2020
ApaVital SA a finalizat licitația pentru achiziția modulelor radio, contract în valoare de 100.000 euro
ApaVital SA a finalizat licitația pentru achiziția modulelor radio

ApaVital SA a finalizat licitația pentru achiziția modulelor radio. Vestra Industry SRL trebuie să furnizeze 2.017 module în valoare de aproximativ 100.000 euro. Angajații companiei vor putea citi consumul de apă din zonele greu accesibile. În urmă cu 3 luni, firma din Botoșani a încheiat alt contract, de 300.000 euro, pentru furnizarea unui lot de contoare. Societatea care a participat la licitația ApaVital are profit de 4 milioane lei, la o cifră de afaceri de 56,4 milioane lei

ApaVital SA a finalizat licitația pentru achiziția modulelor radio. Echipamentele urmează să fie montate pe branșamente, pentru citirea consumului. Sunt vizate locurile greu accesibile cum ar fi: subsoluri, cămine inundate, puncte termice. Recent, a fost semnat contractul de furnizare cu societatea Vesta Industry SRL, din Botoșani. Valoarea acestuia este de 513.308 lei, aproximativ 100.000 euro. Societatea are patru asociați: Valeriu Iftime, Doru Popa, Ovidiu Jitaru, Petru Parfenov. În 2018, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 56,4 milioane lei, profit de aproape 4 milioane lei, datorii de 17,5 milioane lei, cu un număr de 52 angajați.

ApaVital SA a finalizat licitația pentru achiziția modulelor radio, necesarul fiind de câteva mii

Firma din Botoșani trebuie să furnizeze 2.017 module de comunicații radio, la care se mai adaugă și 1.000 de șuruburi pentru montarea pe contoare.

„În acest moment, pe toată aria de operare a ApaVital SA sunt montate circa 7.400 de dispozitive, creșterea progresivă a numerelor de branșamente impunând soluții rapide și sigure de citire a indexurilor, fără suplimentarea numărului de salariați dedicați”, se arată în caietul de sarcini al procedurii.

Modulele vor fi echipate cu baterii ce vor avea o durată de viață de minimum 12 ani. Modulele trebuie să fie fabricate în anul 2020. Livrarea echipamentelor se va face doar la comanda autorității contractante, în termen de maximum 6 săptămâni de la notificare. În cazul în care echipamentele prezintă defecțiuni, trebuie înlocuite în cel mai scurt timp.

Firma din Botoșani a încheiat alt contract în valoare de 300.000 de euro, tot cu compania de apă-canal

În urmă cu 3 luni, ApaVital SA a finalizat licitația pentru achiziționarea unui lot de contoare. Contractul a fost semnat tot cu societatea Vesta Industry SRL, în valoare de 1.550.264 lei, fără TVA, adică peste 300.000 euro.

„Contoarele vor avea capac de protecție rabatabil care să protejeze cadranul contorului de eventualele deteriorări mecanice și de depuneri, iar la citire, aceasta să se poată rabata pentru a se putea citi indicațiile de pe cadranul contorului. Capacul va fi prevăzut cu urechi pentru sigilare, cu scop antifraudă. Vor fi preechipate pentru transmiterea la distanță și vor fi capabile să accepte receptor (senzor) de impulsuri prin inducție de tip transmisie radio cu dispozitiv CYBLE”, se arată în descrierea echipamentului.

Firma din Botoșani s-a angajat să furnizeze 5.407 contoare de apă, necesare pentru branșamente ce se vor efectua pe parcursul anului în curs.

Adauga un comentariu