Actualitate

APEL

Publicat: 30 mart. 1999
1

•Participantii la Conferinta Judeteana a USLIP Iasi, in numele miilor de sindicalisti pe care ii reprezinta, fac un apel catre toate fractiunile sindicale la nivele judetene, precum si catre conducerile federative la nivel national sa intreprinda toate demersurile pentru unificarea miscarii sindicale din invatamint.

Membrii de sindicat doresc unitate sindicala, cei ce nu doresc acest lucru fiind liderii de la diferite nivele.
Stimati lideri judeteni si nationali, reprezentati interesele sindicalistilor si nu propriile orgolii, iar dorinta noastra, a membrilor de sindicat este UNITATEA SINDICALA. Cu organizatii divizate, ce au uneori interese obscure nu vor putea fi intreprinse actiuni concrete cu rezultate palpabile.
Avem aceleasi interese si nu dorim a fi divizati.

Solicitam tuturor sindicatelor din tara sa initieze un Referendum pentru a raspunde la intrebarea: „Doriti unificarea sindicala?”, iar daca raspunsul va fi afirmativ, liderii judeteni si nationali sa realizeze acest deziderat.
USLIP Iasi solicita fractiunilor sindicale din judetul Iasi si de la nivel national sa inteleaga imperativele momentului si sa treaca de urgenta la masa negocierilor pentru a realiza UNIFICAREA SINDICALx LA TOATE NIVELURILE.

Tags:
Adauga un comentariu