Eveniment-Social

Apelul disperat al unei tinere! Îşi cauta mama

Publicat: 01 apr. 2020

O tânără din Iaşi este disperată! Nu mai ştie absolut nimic de mama ei. Ultima oară a vorbit cu ea pe data de 27 martie, iar de atunci nu mai răspunde la telefon. Femeia se afla, la momentul ultimului contact telefonic, în Roma unde lucra. Iată mesajul tinerei

” Ea este mama mea despre care nu mai ştiu nimic de pe data de 28.03.2020 ultima dată am vorbit cu ea pe data de 27 .03.2020 la ora 23 şi câteva minute, ea era în Roma acolo lucra. Pe data de 27 martie ea a plecat de la locul de muncă, iar eu am fost anunţată de doamna de acolo şi am luat imediat legătura cu mama mea care îmi spune că este într-o gară din Roma. Am vorbit în seara de 27 Marte cu ea de mai multe ori (6- 7 ) iar pe data de 28 martie îi sună telefonul şi nu răspunde. Totuşi, seara în jurul orei 20.00, ea a fost activa pe Facebook, am sunat şi tot nu îmi răspundea iar de pe data 29 martie telefonul nu îi mai sună, îmi intră direct căsuţa vocală.

Nu stiu dacă e ajuns în România nu stiu nimic de ea, de aceea am postat aceasta postare poate cineva a vazut-o şi mă poate ajuta cu informaţi. Şi dacă a văzut-o, vă rog să mă contactaţi urgent pe adresa de Facebook.

Vă rog dacă vedeţi această postare să o distribuit pentru a o vedea mai multă lume şi poate aşa o găsim pe mama şi de a o aduce acasă lângă fraţii mei. Pe mama mea o cheama Iftene Elena în buletinul de Romania iar de câte ştiu eu în buletinul de Italia, Ichim Elene. Vă mulţumesc 😥😥😥😥😥😓😓😓😓😥😥” este mesajul tinerei.

Adauga un comentariu