Patronul de la Diamond Ballroom, un cunoscut restaurant din Iași, trebuie să „doneze” profitul de la o nuntă, după ce a fost verificat de autorități – FOTO
Acest tip de reţetă este ideală pentru zilele când doreşti un preparat delicios şi uşor de realizat.
Într-un castron, amesteci făina, pudra de copt şi praful de sare. Faci o gaură în amestecul de mai sus, şi spargi ouăle, untul şi laptele. Amesteci cu ajutorul unui mixer de mână.
Pui o tigaie antiaderentă la foc potrivit pe aragaz şi torni uleiul pentru prăjit. Torni compoziţia în tigaie în straturi cât mai subţiri. Coci fiecare parte a clătitei câte 2-3 minute.Repeţi procesul până rămâi fără compoziţie.
Aşezi toate clătitele una peste alta într-o farfurie încăpătoare. Apoi, pornind de la ultima către prima, adaugi pe rând feliile de bacon proaspăt şi salata rucola şi rulezi. Pui smânâna într-un vas separat şi serveşti clătitele calde.