Curatenie in casa

Aplica acest spray natural prin casa si scapa pentru totdeauna de mucegai! Costa sub 5 lei

Publicat: 22 nov. 2018
14

Aproape fiecare casa are la un moment dat mucegai, iar acest lucru este extrem de periculos pentru sanatatea oamenilor care locuiesc in ea, dar si pentru sanatatea animalelor. Toata lumea este constienta de efectul negativ pe care aceste ciuperci il au asupra sanatatii si este obligatoriu ca mucegaiul sa fie indepartat cat mai repede din locuinta. Multe persoane apeleaza la tot felul de substante chimice ca sa scape de mucegaiul din casa. Chiar daca sunt eficiente pentru moment, din pacatr ii afecteaza pe cei care au alergii sau sensibilitati la unele mirosuri.

Unul dintre cele mai folosite uleiuri esentiale este solutia naturala pentru a scapa de mucegai pentru totdeauna. Numeroasele beneficii pe care le ofera arborele de ceai nu sunt stiri, acest ulei esential a fost folosit de aborigeni de secole. In anii 1920, proprietatile incredibile ale acestui ulei esential au fost descoperite de catre cercetatorii australieni, care au dezvaluit proprietatile antiseptice puternice ale acestuia.

Arborele de ceai, bun si in cazul eruptiilor cutanate

Cele mai recente studii arata ca uleiul de arbore de ceai poate ajuta in cazul problemelor respiratorii de orice tip, de la probleme ale gatului si pana la nasul care curge, astm, tuberculoza si bronsita. Este, de asemenea, util pentru probleme de piele, cum ar fi eruptii cutanate, arsuri si matreata datorita proprietatilor sale puternice antibacteriene.

Un alt mod in care se utilizeaza uleiul de arbore de ceai este eliminarea mucegaiului din casa. Este foarte util impotriva germenilor si al mucegaiului. Pentru a face un spray eficient impotriva mucegaiului, ai nevoie de: 2 lingurite de ulei de arbore de ceai o sticla cu pulverizator, 2 cesti de apa. Se amesteca uleiul de arbore de ceai cu apa si se toana amestecul intr-o sticla cu pulverizator. Se pulverizeaza pe zonele afectate in care mucegaiul a aparut si se lasa sa se usuce. Se foloseste un prosop curat, cu care se sterge usor zona. Vei fi surprins de cat de repede dispare mucegaiul.

Adauga un comentariu