Software & Hardware

Aplicatia ce reduce lumina monitorului daca lucrezi noaptea

Publicat: 12 sept. 2011

F.lux se numeste si este o aplicatie extrem de utila pentru cei care se trezesc in toiul noptii, dau drumul la computer si sunt „loviti” drept in ochi de lumina puternica a monitorului. Aplicatia va lucra in tandem cu ciclul noapte / zi si va va feri sa fiti orbiti de lumina puternica a unui monitor in conditii de iluminare slaba, se arata pe site-ul Stereopis.com.

F.lux schimba culoarea ecranului de la computer si o adapteaza in functie de momentul in care folosit PC-ul si de lumina ambientala.

Ziua veti avea un monitor luminat puternic, iar noaptea intensitatea luminoasa si culoarea se vor schimba pentru ca ochii sa nu va oboseasca.

In acest moment, aplicatia, care primit extrem de multe aprecieri din partea utilizatorilor, poate fi folosita pe urmatoarele sisteme de operare: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Mac OS X si Linux.

Din informatiile vehiculate pe site-ul oficial al aplicatiei rezulta ca ea va fi disponibila in viitorul apropiat si pentru o serie de portabile ce functioneaza cu iOS (iPad, iPhone) si probabil cu Android (tablete si telefoane).loading...

Adauga un comentariu