Software & Hardware

Aplicatia pentru iPhone care trimite la intamplare mesaje si poze din memoria telefonului

Publicat: 06 mart. 2016
5

Gandita parca special pentru cei care obisnuiesc sa posteze citate celebre in locul mesajului de status, o aplicatie pentru iOS se ofera sa automatizeze intregul proces, ba ofera si ceva in plus.

Atunci cand nevoia de a atrage in mod constant atentia celor din jur devine prea consumatoare de timp, Rando ne scapa de orice efort trimitand automat mesaje predefinite catre contacte alese la intamplare din agenda telefonului mobil, pe Twitter, in reteaua Facebook sau alta aplicatie de iOS. Ducand lucrurile si mai departe, aplicatia se ofera sa trimita in locul nostru GIF-uri amuzante din colectia Giphy, sau citate celebre alese in mod complet aleatoriu.

Amatorii de senzatii tari pot seta aplicatia inclusiv pentru a trimite poze din memoria telefonului mobil, fara a vedea macar despre ce imagine este vorba. Optional pozele alese aleatoriu pot aparea intr-un chenar cu efect de blur, care devine transparent doar atunci cand este activat cu o comanda touch.

Disponibila candva si in versiune pentru Android, dar eliminata intre timp din magazinul Google Play, aplicatia Rando poate fi instalata gratuit doar pe dispozitivele cu sistem iOS.

Adauga un comentariu