Magazin

Aplicatia prin care poti trimite FELICITARI REALE celor dragi

Publicat: 27 feb. 2015
Aplicatia Felicitaro este un proiect romanesc, prin care se pot trimite carti postale tiparite, prin posta, direct de pe telefonul mobil. Aplicatia este un serviciu prin care se livreaza carti postale personalizate din orice colt al lumii. Unde ajung? In cutia postala a oamenilor dragi tie din Romania sau orice alta tara.
Utilizatorii trebuie doar sa faca o fotografie, sa scrie un mesaj, semneaza si trimit. Odata trimisa cartea postala din aplicatie, aceasta este printata la tipografie pe hartie de 300 g/mp la o calitate de 300 dpi, implicuita si expediata catre destinatar. Timpul de livrare  este de cel mult doua zile lucratoare pe tot teritoriul Romaniei. Tariful serviciului este de 8 lei.
„Ideea aplicatiei mi-a venit gandindu-ma la ruptura tehnologica dintre generatii. Noi, tinerii, suntem tot timpul cu smartphone-ul in mana, in timp ce bunicii nostri, chiar si parintii nostri sunt rupti de comunicarea digitala. Am dat startul acestei aplicatii incercand sa fac un produs care sa ma reprezinte si nu unul strict comercial. Sper, cu ‘Felicitaro’, ca bunicii nostri vor zambi mai des, ca legaturile dintre tineri si parintii lor vor fi mai stranse si ca aminitirile vacantelor vor putea fi regasite in geamul unei biblioteci sau ferestre”, a declarat Florin Blejan, fondatorul aplicatiei Felicitaro.


loading...

Adauga un comentariu