Software & Hardware

Aplicatiile Instagram si Messenger sunt acum disponibile pentru Windows 10

Publicat: 03 mai 2016

La scurt timp dupa ce a prezentat rezultate financiare foarte bune pentru primul trimestru al anului, Facebook a mai facut un anunt. Compania a lansat aplicatiile Messenger si Instagram pentru Windows 10. Aplicatia Facebook, disponibila deja, a fost actualizata.
 
Compania a anuntat la conferinta sa anuala a dezvoltatorilor, F8, ca va dezvolta aplicatii universale pentru Windows 10, iar acum se vede ca si-a respectat promisiunea.

Facebook pentru Windows 10 dispune de suport Live Tile si poate afisa diverse informatii in iconita. Deoarece este o aplicatie universala, ofera integrare puternica cu sistemul de operare.
 
Messenger dispune si ea de Live Tile si poate afisa notificari in Windows 10. Aplicatia include suport pentru sticker-e, conversatii in grup si GIF-uri.
 
 Aplicatia Instagram, disponibila acum in Windows Phone Store in prima versiune publica, include functii precum Explore si video. Aplicatia a stat mai mult de doi ani in faza Beta si a inclus putine din caracteristicile disponibile pe Android si iOS.loading...

Adauga un comentariu