Stiri

Apple ar putea lansa un televizor in 2012

Publicat: 29 aug. 2011

Zvourile potrivit carora Apple va intra pe piata TV, in presusupusa concurenta directa cu Google, prind din ce in ce mai mult contur. Potrivit CNET – care citeaza mai multi analisti si surse anomine – Apple si-ar lansa serviciul prin 2012 sau, cel mai tarziu, prin 2013.

Spre desosebire de Google, Apple nu va veni doar cu serviciul de streaming sau inchirirere de emisiuni etc., ci va produce singur un kit care va cuprinde inclusiv un televizor, care va rula, dupa cum spun zvonurile, sistemul iOS.

Luand in considerare previziunile altor analisti si care spuneau ca, imediat dupa demisia lui Steve Jobs de la Apple, Tim Cook, noul CEO al companiei va trebuie sa faca fata unei provocari imediate, impunerea pe segmentul video-digital, s-ar putea ca lansarea Apple TV sa nu fie chiar asa de imposibila precum pare acum.

Bineinteles, acest lucru ar insemna ca noul dispozitiv sa ofere un continut mai mult si mai diversificat decat actualul set-top box intitulat Apple TV, disponibil pentru 99 dolari.loading...

Adauga un comentariu