Gadgeturi

Apple iWatch ar putea fi fabricat de LG

Publicat: 04 feb. 2014

Coreenii ar fi fost alesi sa produca display-ul ceasului inteligent al Apple, datorita experientei pe care o au cu ecranele curbate.

Ca de fiecare data, Apple neaga orice zvon referitor la viitorul sau ceas inteligent. Iar ultimul din seria aceasta, dupa incarcarea solara sau wireless, e provenienta ecranului, cea mai importanta componenta a posibilului iWatch.

Un site din Coreea e sursa acestei informatii. Coreenii au confirmat ca LG e compania aleasa de Apple pentru a produce ecranului iWatch. Ulterior insa, comunicatul a fost sters de pe site. Avand in vedere profilul ceasului, Apple ar putea folosi un display curbat, iar LG are experienta dobandita odata cu G Flex.

Cat despre problema incarcarii iWatch, pe langa metoda solara sau inductia magnetica, Apple ar putea in sfarsit folosi patentul inregistrat in 2009, care permite unui dispozitiv sa fie incarcat prin simpla miscare a mainii sau corpului in mers.

Pe langa asta, durata mica de viata a bateriei ar se pare ca ar fi unul din motivele pentru care Apple doreste sa amane lansarea iWatch. Se pare ca primele prototipuri de ceasuri inteligente ar fi tinut doar doua-trei zile. Compania are un patent inregistrat anul trecut in iulie, referitor la designul unei baterii flexibile, menite sa se muleze pe forma dispozitivului in care este introdusa.
iWatch ar putea beneficia si de una din functiile viitorului iOS 8. Desi data lansarii urmatorului sistem de operare al Apple e la cateva luni distanta, cei de la Uswitch spun ca acesta va integra si cateva functii interesante pentru fitness si sanatate. Apple ar putea lansa odata cu iOS 8 si aplicatia nativa “Healthbook”, care sa beneficieze din plin de datele oferite de senzorii din iWatch.loading...

Adauga un comentariu