Internet

Apple lanseaza o sectiune FAQ pentru toate produsele

Publicat: 21 mart. 2012

Apple a lansat o sectiune dedicata intrebarilor frecvente ale utilizatorilor, vizand toate tipurile de produse ale casei din Cupertino, ca instrument menit sa acorde un sprijin sporit consumatorilor.

Intitulat „Answers from the community„, serviciul a fost deja luat cu asalt, desi intr-o prima faza este disponibil numai in limba engleza, relateaza Webnews.

Noua sectiune ofera informatii corelate fiecarui produs Apple in parte, punand la dispozitia utilizatorilor un motor de cautare dedicat, care permite identificarea rapida a continuturilor ce trateaza subiectul ales.

In partea stanga, sectiunea prezinta un meniu de navigare care faciliteaza explorarea diferitelor categorii constituite, afisand cu prioritate cele mai recente raspunsuri la intrebari de interes general, selectionate de Apple.

Initiativa pare sa se bucure de un real succes, reprezentand un binevenit ajutor pentru clientii interesati de obtinerea rapida a unor raspunsuri la propriile nelamuriri, inainte de a deschide o noua discutie in cadrul forumului oficial sau de a cauta cel mai apropiat Apple Store in masura sa le ofere informatiile de care au nevoie.loading...

Adauga un comentariu