Stiri

Apple mareste recompensa dezvoltatorilor care utilizeaza iAd

Publicat: 03 apr. 2012

Apple a anuntat o marire a recompensei acordate tuturor dezvoltatorilor care vor utiliza iAd in vederea facilitarii vizualizarii insertiilor de continuturi publicitare la nivelul propriilor aplicatii.

Este vorba despre o crestere de 10 procente, Apple oferind 70% din sumele totale incasate de pe urma advertisingului corespunzator aplicatiilor respective, relateaza Webnews.

Initiativa dezvaluie asadar modul in care grupul din Cupertino intentioneaza sa-si mentina pozitia privilegiata pe care o detine in sectorul aplicatiilor mobile, adresand o invitatie cat mai atragatoare cu putinta dezvoltatorilor si agentiilor de publicitate, deopotriva.

Potrivit sursei citate, Apple a lansat un scurt comunicat, prin intermediul caruia informeaza dezvoltatorii in legatura cu modificarea termenilor de colaborare, astfel incat acordul de crestere a recompensei are efect imediat pentru toti cei ce lucreaza la o aplicatie mobila pentru dispozitivele bazate pe sistemul de operare iOS fructificand programul de advertising iAd.

Pentru ecosistemul Apple, pericolul cel mai mare este constituit de legatura puternica pe care Google a creat-o cu universul publicitar prin intermediul robotelului sau verde, motiv pentru care strategia adoptata in acest context de grupul din Cupertino este o consecinta fireasca a rivalitatii dintre cei doi colosi tehnologici, subliniaza sursa.loading...

Adauga un comentariu