Gadgeturi

Apple new iPad – VIDEO

Publicat: 08 mart. 2012

Apple a lansat ieri la ora 20 (ora Romaniei) noua tableta iPad pentru anul 2012. Noul iPad beneficiaza de un ecran cu rezolutia de 2048×1536 pixeli si densitatea de 264 de pixeli pe inch. Modelul are la baza un noul procesor, denumit A5X, ce integreaza doua nuclee principale si patru nuclee pentru calcule grafice. De altfel, prezentarea s-a axat foarte mult pe capabilitatile grafice ale noului produs.

Camera foto a fost preluata de pe iPhone 4S. Aceasta are cinci megapixeli, lentila cu cinci elemente, autofocus, stabilizare video si senzor iluminat din spate. Utilizatorii vor putea inregistra cu ajutorul camerei filme la rezolutie FullHD.

Apple a vrut sa rezolve problemele cu autonomia iar din acest motiv a ales o baterie litiu polimer de 42.5Wh ce ofera o autonomie de pana la 10 ore. In Romania, noul iPad va ajunde din data de 23 martie, la numai doua saptamani de la prezentare.

iPad va pleca de la 500 de dolari pentru varianta cu 16GB si modul Wi-Fi. Pentru celelalte versiuni preturile sunt de 630, 730 si 830 de dolari pentru modelele 4G.

Reclama video pentru The New iPad:loading...

Adauga un comentariu