Stiri

Apple organizeaza o loterie pentru iPhone 4s

Publicat: 31 ian. 2012

Pentru a face fata cererii extrem de importante pentru iPhone 4S, Apple a decis sa organizeze pentru clientii chinezi o loterie online. Scopul: a evita imbulzeala din magazine.

Imaginile surprinse in urma cu cateva saptamani, cand sute de persoane s-au calcat, pur si simplu, in picioare in fata magazinelor Apple din marile orase ale Chinei pentru a cumpara un iPhone 4S, au facut inconjurul lumii. Unii au stat ore intregi la coada in speranta ca vor intra in posesia smartphone-ului.

Luata prin surprindere si depasita de situatie, compania americana s-a vazut nevoita sa suspende vanzarile:depozitele se golisera, iar alt stoc nu era disponibil in acel moment. Apple nu mai avea ce aseza pe rafturile magazinelor. Succesul de care s-a bucurat iPhone 4S in China a fost peste asteptarile Apple, care nu a avut cum sa organizeze o aprovizionare corespunzatoare.

Cum sa eviti pe viitor repetarea acestui scenariu? Foarte simplu: Apple a decis sa puna la punct o loterie pentru persoanele care doresc sa intre in posesia telefonului sau inteligent. O masura exceptionala, dar practica.

Pentru a participa la loterie, clientii trebuie sa se inscrie pe internet, furnizand un element de identitate. Daca primesc un mail de confirmare din partea Apple, inseamna ca au fost trasi la sorti si vor primi multdoritul aparat. „Nu vindem iPhone 4 sau iPhone 4S celor care se prezinta direct la magazin”, este una dintre regulile jocului.loading...

Adauga un comentariu