Hardware

Apple produce o noua versiune iPad 2, cu autonomie imbunatatita

Publicat: 07 mai 2012

Tableta iPad 2 tocmai a primit un suflu de prospetime, Apple decizand sa inlocuiasca procesorul A5, creat folosind procesul de fabricatie pe 45 nm, cu o versiune mai eficienta, fabricata cu litografie pe 32 nm.

Desi nu aduce nimic in plus la capitolul performanta si facilitati, noul iPad 2 (identificat dupa numele de model iPad 2,4) este mai rece si consuma mai putina energie, fapt ce se traduce in mai multe ore de mobilitate cu o singura incarcare a acumulatorului.

Apple iPad 2 - autonomie la navigare web

Problema este ca Apple a decis sa nu promoveze in mod diferit noua versiune iPad 2, astfel ca utilizatorilor le este practic imposibil sa deosebeasca cele doua versiuni ale tabletei. In lipsa oricaror semne distinctive pe ambalaj sau dispozitivul in sine, utilizatorii pot afla ce versiune iPad 2 au achizitionat doar pornind tableta si cautand numele de model mentionat in sistemul de operare.

Apple iPad 2 - autonomie in jocuri

Conform testelor desfasurate de AnandTech, tableta iPad 2 cu procesor A5 pe 32 nm se bucura de o autonomie imbunatatita in medie cu 16 %.

Apple iPad 2 - autonomie video

Dupa tableta iPad 2, urmatorul produs Apple care beneficiaza de avantajele unui procesor mai eficient ar putea fi chiar succesorul lui iPhone 4S, botezat the new iPhone, dupa exemplul ultimei tablete din gama iPad. Echipat cu un chipset mai eficient, noul iPhone si-ar putea folosi rezerva de energie pentru alimentarea altor subansamble, cum ar fi un ecran cu rezolutie inalta, in stilul celui folosit pe tabletele din a treia generatie iPad.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit