Stiri

Apple va lansa iPhone 5 in octombrie si nu in septembrie, asa cum era anticipat

Publicat: 03 aug. 2011

Un nou raport dezamagitor pentru cei care asteptam iPhone 5 in septembrie a fost publicat acum cateva minute: Apple va lansa iPhone 5 in octombrie si nu in septembrie! Raportul e semnat John Paczkowski, din partea All Things D si citeaza “o sursa familiara cu planurile Apple”. Sursa respectiva spune ca viitorul iPhone, fie el iPhone 4S la pret redus sau iPhone 5 – va fi lansat in octombrie in pofida zvonurilor care mizau pe septembrie.

Iata si citatul din All Things D:

So those rumors claiming the iPhone 5 will debut in late September? They’re wrong.

Instead, it’s going to be an October surprise — the month in which Apple will be launching its next generation iPhone.

Sources with knowledge of the situation say reports claiming AT&T has blacked out employee vacations during the last two weeks of September in preparation for the retail debut of the next iPhone are misinformed.

“I don’t know why AT&T’s calling for all hands on deck those weeks, but it’s not for an iPhone launch,” a source familiar with Apple’s plans said.

So, when can we expect the company to uncrate the iPhone 5?

“October,” the source said, while declining to offer a hard launch date.

Zvonul nu prezinta niciun motiv aditional. Toate rapoartele precedente indicau lansarea iPhone-ului 5 in septembrie.

Acum este realmente dificil sa stabilim o data a lansarii viitoarei generatii de iPhone, datorita rapoartelor care intra in conflict unul cu altul. Dar cele privitoare la data lansarii nu sunt singurele: design-ul viitorului iPhone 5 este de asemenea intens dezbatut. In timp ce unii sustin ca va semana mai mult cu iPhone-ul 4, altii inclina spre un design mult mai curbat.

Cu toate acestea, zvonurile insumate indica faptul ca viitorul iPhone 5 va arata mai degraba ca in fotografia si va avea un procesor A5 dual-core, memorie RAM dubla fata de iPhone 4, un display de la o margine la alta si o camera cu mai multi megapixeli.loading...

Adauga un comentariu