Gadgeturi

Apple Watch n-a aparut inca, dar e disponibil la precomanda in alta varianta. Pretul e urias!

Publicat: 15 dec. 2014
5

Un bijutier din SUA promite sa vanda o versiune incrustata cu diamante

Nici macar nu stim cand anume in primavara va deveni Apple Watch disponibil, ca americanii deja sar calul. Un bijutier din SUA ia precomenzi pentru ceasul inteligent al celor de la Apple. Doar ca va costa de 100 de ori mai mult decat pretul de start, de 349 de dolari, anuntat de Apple!

Motivul e simplu: bijutierul ofera o versiune care va fi incrustata cu diamante de 15 carate in total. Diamantele sunt totusi de cea mai buna calitate, cu claritate VS1 si o gama de culori de la E la F. Cei de la Mervis Diamond spun ca vor oferi si posibilitatea ca cei mai pretentiosi sa isi cumpere un Apple “Watch Edition” din platina.

Apple Watch va fi disponibil oficial in trei variante: cea de baza, cea sport si cea de lux. Fiecare este realizat din diferite materiale (otel, aluminiu sau aur 18k). Modelul din aur de 18K va fi disponibil in oferta Apple, cel mai probabil pentru o suma cu trei zerouri.

Cu siguranta, cei de la Mervis nu vor fi singurii care vor oferi versiuni modificate sau infrumusetate ale ceasului Apple. Cei mai cunoscuti customizeri sunt cei de la Gold Genie, care placheaza cu aur aproape toate device-urile Apple. Unul dintre iPhone-urile aurite de ei a ajuns si la David Beckahm.

Adauga un comentariu