Telefoane mobile

Aproape 40 de milioane utilizatori americani intra zilnic pe retelele sociale de pe telefon

Publicat: 27 feb. 2012

Un studiu recent realizat de compania comScore arată că 64.2 milioane de cetăţeni americani folosesc dispozitivele mobile pentru social networking, jumătate din ei făcând asta zilnic.

38,2 milioane de cetăţeni americani accesează reţelele sociale de pe smartphone-uri sau tablete la ordinea zilei.

Conform studiului realizat de comScore, 84.6% dintre aceştia verifică mesajele scrise de prietenii lor, iar 73.6% dintre ei participă la ele.

Este important de ştiut că în acest studiu comScore a clasat blog-urile drept social networking.

Aproximativ 58% din userii americani citesc post-urile publicate de diverse companii sau brand-uri, numărul loc crescând cu 27% faţă de anul trecut.

De asemenea cota de 64.2 milioane este cu 77% mai mult faţă de anul trecut iar userii zilnici sunt cu 88% mai mult faţă de 2011.

Cea mai accesată aplicaţie de social networking este Facebook atât pe dispozitivele cu sistem de operare iOS (iPhone, iPod Touch, iPad) cât şi pe cele cu Android.

Deşi social networking-ul cunoaşte o expansiune uimitoare în rândul posesorilor de dispozitive mobile, acesta nu este motivul pentru care oamenii îşi cumpără smartphone-uri.

Cel mai important aspect în selecţia unui smartphone rămâne calitatea reţelei operatorului de telefonie mobilă, fiind urmat de alegerea sistemului de operare şi calitatea aplicaţiilor disponibile.

 loading...

Adauga un comentariu