Actualitate

APROAPE GOALA SI CU FUNDUL LA VEDERE!

Publicat: 29 iun. 2012

E frumoasa, celebra si si-a sarbatorit de curand ziua de nastere. Ea a aparut la propria petrecere intr-o rochie care lasa la vedere… TOT.

Este vorba despre Sanziana Buruiana, una dintre cele mai voluptuoase frumuseti din showbiz. Ea si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un club din Bucuresti. Blonda a implinit 28 de ani si a incins o petrecere de pomina alaturi de cei mai buni prieteni, printre care Andreea Tonciu, Simona Trasca, Adrian Pescariu, Mihai Mitoseru sau Costin Marculescu.

Sanzi a profitat de ocazie si, impreuna cu Simona Trasca si Andreea Tonciu, a filmat la ziua ei pentru emisiunea pe care cele trei o au la Prima TV, "Fete bune".

Blonda a facut insa senzatie intr-un alt mod. Ea a aparut in club intr-o rochie alba, din dantela, dar … foarte transparenta. Atat de transparenta incat lasa totul la vedere, lucru observat de cei din jur in special cand luminile ajungeau pe trupul ei. Se pare ca Sanzi a purtat doar o pereche de bikini tanga, lasandu-i pe admiratori sa o vada apoape goala.loading...

Adauga un comentariu