Stiri si curiozitati

Apropiatii lor au rupt tacerea, dupa ce s-a spus ca Anamaria Prodan si Reghecampf se despart

Publicat: 03 mai 2019
3

Zvonurile despre o posibila despartire a Anamariei Prodan de sotul ei, Laurentiu Reghecampf, nu s-au sfarsit, iar apropiatii lor au rupt tacerea si a spus tot despre relatia celor doi.

Cei doi sunt impreuna de ani buni si au impreuna un baiat, iar in ultima vreme au tot existat speculatii cum ca impresara l-ar insela pe partenerul ei.

Ei bine, se pare ca lucrurile merg foarte bine in familia Reghecampf, Anamaria si Laurentiu se iubesc mai mult ca oricand si sunt foarte fericiti impreuna.

Sexy impresara petrece foarte mult timp in Dubai, acolo unde lucreaza Reghe, iar sarbatorile pascale le-au petrecut impreuna cu toata familia. Mai mult decat atat, potrivit prietenilor, Prodanca a primit un cadou generos, o bratara superba, pe care o poarta cu mandrie.

”Ana si Laur sunt impreuna si sunt fericiti, restul sunt doar aberatii ale unora care nu stiu ce sa mai inventeze. Anamaria Prodan s-a despartit de Reghe? Ce prostie! Ana este in Dubai de ceva vreme, alaturi de antrenor si de copiii lor. Au petrecut de Paste ca o familie adevarata. Laur chiar i-a si cumparat, acum, o bratara superba, pe care ea o poarta deja cu mandrie. Sunt frumosi impreuna”, au declarat pentru Wowbiz.ro, apropiati ai familiei Reghecampf.

Adauga un comentariu